Kennisplatform voor noord holland

Inschrijven voor versnellingsprogramma GO!-NH

Geplaatst op 18 december 2020
Inschrijven voor versnellingsprogramma GO!-NH

Opening tijdens succesvolle online kick-off

Ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het vernieuwde MKB-versnellingsprogramma van de Provincie Noord-Holland, GO!-NH. De nieuwe opzet van GO!-NH werd gepresenteerd tijdens de online Kick-Off, live vanuit de H20 Rabo Esports Campus in Purmerend. GO!-NH stimuleert de ontwikkeling van duurzame innovaties van MKB-bedrijven door ze kosteloos te ondersteunen. 

Tijdens de kick-off werd gesproken met Zita Pels (gedeputeerde Circulaire Economie provincie Noord-Holland) over ondernemen, duurzame innovaties en het blijvende belang van versnellingsprogramma’s. De sprekers – onder andere Zita Pels, team GO!-NH en veel ondernemers – namen live deel aan de discussie.
Inschrijven kan op www.go-nh.nl/inschrijven.

Verschillende programma’s

GO!-NH is een programma van de provincie Noord-Holland. Deze wordt uitgevoerd door een consortium van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. De bestaande GO!-NH Accelerator wordt aangevuld met de programma’s GO!-NH Growth en GO!-NH Scale. Daarnaast komen er extra masterclasses in de GO!-NH Academy. De trajecten vullen elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie richten. Op deze manier kan er meer maatwerk worden geleverd in de ondersteuning van bedrijven.
MKB bedrijven, start-ups en scale-ups kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.go-nh.nl/meer-informatie.

GO!-NH ACCELERATOR

De GO!-NH Accelerator is een innovatieversneller, gericht op startups en MKB’ers die werken aan duurzame innovaties, waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Inschrijven voor GO!-NH Accelerator kan tot 9 februari, het programma start in maart 2021.

GO!-NH GROWTH

Het GO!-NH Growth programma is voor startups en MKB’ers die zich in een verdere fase bevinden. Zij hebben al tractie door omzet uit (enkele) klanten en/of lopende pilots. Tijdens dit programma wordt de onderneming klaargemaakt voor groei door in te zoomen op herhaalbaarheid en schaalbaarheid.
Inschrijven voor GO!-NH Growth kan tot 9 februari, het programma start in maart 2021.

GO!-NH SCALE

Het GO!-NH Scale traject is gericht op scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. In dit traject verkennen bedrijven op welke nieuwe markten ze gaan focussen en wat daarbij komt kijken. Dit programma duurt zes maanden en bevat individuele coaching en acht workshops.
GO!-NH Scale start officieel in juni 2021.

GO!-NH ACADEMY

Met de GO!-NH Academy kan op een laagdrempelige manier kennisgemaakt worden met GO!-NH. Gedurende het hele jaar zijn er masterclasses waar ondernemers (gratis) aan deel kunnen nemen. Deze masterclasses zijn te volgen in voorbereiding op een GO!-NH programma of gewoon los.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: