Kennisplatform voor noord holland

Jong talent zorgt voor onvergetelijke ervaring bij Het Hof

Geplaatst op 2 februari 2024
Jong talent zorgt voor onvergetelijke ervaring bij Het Hof

Het team van Het Hof by blooming is uitgebreid met jong talent! Montana Smit (25 jaar, gastvrouw) en Tony Schouten (32 jaar, gastheer) zorgen nu voor de ontvangst van de gasten op deze unieke locatie midden in de natuur. En chef-kok Daniël Meuleman is samen met rechterhand Luca Salari (beiden 25 jaar) verantwoordelijk voor het restaurant. Samen zorgen de young professionals voor een onvergetelijke ervaring voor alle gasten!

De jonge talenten zitten boordevol ideeën om gasten continu een onvergetelijke ervaring te bieden. En blooming biedt ze bewust deze mooie kans. Niet vreemd, want leren zit in het DNA van de organisatie die in de voormalige gebouwen van de Volkshogeschool Bergen zit. Collega’s worden bij blooming altijd uitgedaagd een stapje verder te gaan, uniek te zijn en gasten te inspireren.

Droomlocatie met eigen moestuin

Daniël Meuleman is een bekende van blooming. Hij rondde er zijn opleiding tot chef-kok af en werkte zich op tot souschef bij blooming hotel. Na een uitstapje bij een fine dining restaurant twijfelde Meuleman geen moment om als chef-kok van Het Hof by blooming aan de slag te gaan. Hier kreeg hij de unieke kans om de keuken volledig eigen te maken.  “Elke kok droomt van zo’n locatie met een eigen biologische moestuin pal naast de keuken. Als gasten het willen, geef ik er zelfs rondleidingen! Mijn liefde voor verse, lokale en pure producten pas ik uiteraard toe in mijn gerechten.”, vertelt Meuleman.

Dineren in een schilderij

Tony Schouten heeft al eerder met Daniël Meuleman en rechterhand Luca Salari gewerkt en zo kwam Het Hof by blooming op zijn pad. “De mogelijkheden en kansen tot groeien en ontwikkelen trekken mij enorm aan. Ik kijk er naar uit om als gastheer vanuit mijn passie voor het vak aan de slag te gaan met heerlijke diners, passende wijnen en een grote glimlach.” De inspirerende organisatie met groeikansen was ook een van de reden voor de nieuwe gastvrouw om bij Het Hof aan de slag te gaan. Maar doorslaggevend voor Montana Smit was het culturele aspect van de locatie. Smit: “Een bezoek aan ons restaurant kun je vergelijken met uit eten in een museum. Het is alsof je in een schilderij dineert. Naar mijn idee de perfecte combinatie tussen culinaire en culturele hoogtepunten door de prachtige kunst die hier altijd te bewonderen is.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: