Kennisplatform voor noord holland

Kamera Express bekroond tot Retailer of the Year voor beste winkelketen

Geplaatst op 25 september 2023
Kamera Express bekroond tot Retailer of the Year voor beste winkelketen

Kamera Express is verkozen tot de beste winkelketen in de categorie ‘Elektronica Speciaalzaken’ van Retailer of the Year.

“We zijn enorm trots en dankbaar dat we deze prijs hebben gewonnen”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. De prijs ‘ABN AMRO Beste Winkelketen Elektronica Speciaalzaken van Nederland’ werd op donderdag 21 september 2023 uitgereikt. “Dit is een fantastisch compliment die laat zien dat onze winkels gewaardeerd worden door onze klanten”, reageert Cornelisse. “We voelen ons vereerd dat we deze prijs aan onze prijzenkast mogen toevoegen!”

Beste Winkelketen

Het is het derde jaar op rij dat Kamera Express voor ‘Beste Winkelketen’ genomineerd was en de tweede keer dat ze de prijs in ontvangst mochten nemen. Cornelisse: “We zijn enorm dankbaar dat we dit jaar deze prestigieuze prijs hebben mogen winnen. Dat we verkozen zijn tot beste winkelketen is een prachtige beloning voor onze voortdurende streven naar een optimale klantbeleving. Het is geweldig om te zien dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: