Kennisplatform voor noord holland

Koen Kampioen bind-up ter ere van 20-jarig jubileum verschijnt in juni

Geplaatst op 9 mei 2023
Koen Kampioen bind-up ter ere van 20-jarig jubileum verschijnt in juni

Dit jaar viert uitgeverij Kluitman het 20-jarig jubileum van de populaire voetbalserie ‘Koen Kampioen’, geschreven door Fred Diks. Ter ere van dit 20-jarig bestaan verschijnt in juni Het grote Koen Kampioen jubileumboek. Het boek bevat 4 Koen Kampioen-verhalen voor 7 jaar en ouder.

Koen Kampioen is al vele jaren populair bij jongens en meisjes. Er is een serie voor 7+ en 9+, en in totaal zijn er al meer dan 800.000 Koen Kampioen-boeken verkocht. Het grote Koen Kampioen jubileumboek is een lekker dik boek voor alle fans. In deze bind-up zitten vier verhalen: Samen sterk, Snel naar de top, Koen Kampioen is een held en Het geheim van Broekie. Meer dan 250 pagina’s aan voetbal- en leesplezier.

Fred Diks

Fred Diks schrijft al 20 jaar over voetbalheld Koen Kampioen. Daarnaast schrijft hij de voetbalboeken ‘Sam schiet’ voor jongere lezers. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn jarenlange ervaring als leerkracht op een basisschool en als voetbalverslaggever voor de Gelderlander. 

Ivan & Ilia

Ivan & Ilia zijn niet alleen een illustratieduo, maar ook een stel. Samen hebben ze al vele mooie boeken gemaakt. Voor Kluitman illustreerden zij onder andere de boeken over Koen Kampioen.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: