Kennisplatform voor noord holland

Koninklijke Bibliotheek belegt externe inhuur bij HeadFirst

Geplaatst op 2 maart 2021
Koninklijke Bibliotheek belegt externe inhuur bij HeadFirst

De Koninklijke Bibliotheek (KB), de nationale bibliotheek van Nederland, heeft na aanbesteding HeadFirst verkozen tot intermediair voor haar externe inhuur. HeadFirst bemiddelt en contracteert professionals voor diverse functies op het gebied van IT, marketing, bibliotheek en informatiedienstverlening, HR, finance en inkoop ten behoeve van alle organisatieonderdelen van de KB.

De overeenkomsten zijn ingegaan op 1 februari 2021 en hebben een initiële looptijd van vier jaar, met de mogelijkheid jaarlijks te verlengen voor een duur van één jaar.

Omvangrijk en relevant netwerk

HeadFirst krijgt de rol om kwalitatief goede professionals te werven, selecteren en contracteren. Het kosten- en tijdsefficiënt organiseren van de inhuurprocessen en het ontzorgen van de opdrachtgever en onderaannemers – leveranciers van professionals en zelfstandig professionals – staat hierbij centraal. Ook compliancy is een belangrijk speerpunt, waarbij HeadFirst de KB met raad en daad bijstaat.Geo van der Wilk, CCO bij HeadFirst Group: “Ons netwerk, dat we de afgelopen 25 jaar duurzaam hebben opgebouwd en onderhouden, is het meest krachtige middel dat ons in staat stelt om aan te bieden op alle opdrachten van de KB. Met ons sterke platform Select, dat zowel de matchmaking als het contractmanagement ondersteunt, vinden wij geschikte kandidaten. Dat hebben wij in de afgelopen vier jaar bewezen voor de huidige inhuurfuncties van de KB en dat doen wij de komende vier jaar weer met veel plezier voor de verwachte inhuurfuncties.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: