Kennisplatform voor noord holland

KS Bedrijfsmakelaars en Broersma gaan samen als ‘Broersma Werken en Wonen’ 

Geplaatst op 6 april 2022
KS Bedrijfsmakelaars en Broersma gaan samen als 'Broersma Werken en Wonen'

Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars fuseren en vormen met Broersma Woningmakelaardij het nieuwe ‘Broersma Werken en Wonen’. De focus van de nieuwe ondernemingen komt te liggen op het optimaal verbinden van mens, ruimte & omgeving. De samenwerking van de bedrijven, zal met zo’n 40 werknemers garant staan voor het begeleiden en adviseren van circa 500 vastgoedtransacties (Wonen en Werken) per jaar; met in 2021 een totale transactiewaarde van meer dan €700.000.000,- (plus 15%). 

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in de markt ontstonden de eerste gesprekken over een eventueel samengaan. Erik Reijn, respectievelijk partner van Broersma Bedrijfsmakelaardij, zegt daarover: “Het samengaan met KS Bedrijfsmakelaars maakt een kloppende combinatie voor ons in de zakelijke dienstverlening, maar ook als aanvullende kracht met Broersma Wonen. Door het samengaan zijn we in staat om de markt nog beter allround te bedienen”.

Ook Merijn Hartog, voormalig eigenaar van KS Bedrijfsmakelaars, zag een logische meerwaarde in de samenwerking: “Op werkplekken willen mensen zich thuis voelen en thuis moet er ook prettig gewerkt kunnen worden. Door onze krachten nu te bundelen zorgen we voor een kruisbestuiving van belevingswereld en onze expertise in de Amsterdamse onroerend goed markt voor werken en wonen.” 

Het nieuwe Broersma
Met een versterkt en uitgebreid netwerk dat zowel de creatieve niche als de zakelijke markt bedient, worden Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars samengevoegd in Broersma Werken. De directie zal gevoerd worden door Merijn Hartog en Erik Reijn. Voormalig partner van Broersma Bedrijfsmakelaardij Hans Vos zal betrokken blijven als makelaar bij Broersma Werken. De woningmakelaardij-tak van Broersma wordt Broersma Wonen. Het nieuwe Broersma Werken en Wonen treedt naar buiten met een nieuwe merkidentiteit; ‘Broersma, Elegant in werken en wonen’.

Online inspiratieplatform
Met als doel een optimale verbinding te creëren tussen mens, ruimte en omgeving lanceert het kantoor gelijktijdig het nieuwe ‘broersma.nl’; een vernieuwend, online platform vol inspiratie voor het werken en wonen in de stad Amsterdam. Op broersma.nl vind je naast het meest elegante aanbod van werk- en woonbelevingen van Groot-Amsterdam, nu ook de verhalen achter deze ruimtes en hun omgeving. Nergens zit je dichter op het vuur voor een blik in het leven van de mensen en de bijzondere panden die de stad rijk is. Om de beleving compleet te maken wordt het aanbod aangevuld met ‘The Edit’, een onafhankelijk gecureerd online journal over de stad. Met onder andere unieke ‘binnenkijkers’, buurtgidsen met ‘must-visits’, een cultuuragenda, interieur- en architectuurnieuws én interviews met ondernemers en ontwerpers over hun inspirerende werkomgeving.

Kees Kemp, partner van Broersma Wonen: “We onderscheiden ons door de beleving centraal te zetten, waarbij we meer aandacht geven aan zaken als interieur, functie en omgeving, anders dan alleen een pand zelf. De juiste ruimte biedt meer dan alleen het juiste aantal vierkante meters.” 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: