Kennisplatform voor noord holland

Kunst Centrum Haarlem heeft een uitgebreide collectie kunst voor bedrijven

Geplaatst op 25 december 2023
Kunst Centrum Haarlem heeft een uitgebreide collectie kunst voor bedrijven

Om goed te kunnen werken, heb je een goede werkplek nodig. Met goed afgesteld meubilair, genoeg licht en de juiste temperatuur. En ook de geest verdient aandacht!

Is jouw werkplek toe aan een fris uiterlijk? Zijn er lege muren? Mag de ruimte meer karakter en inspiratie uitstralen? Kunst Centrum Haarlem kan iedere bedrijfsruimte aankleden met kunst aan de muur.

Met kunst laat je zien wie je bent

Met een kunstwerk kun je een ruimte verfraaien. Met de werken die je aan de muur hangt laat je zien wie je bent als bedrijf, het is een vorm van branding.  Kunst op de werkvloer laat een blijvende indruk achter bij bezoekers én bij medewerkers die de kunstwerken iedere dag zien.

Kunst inspireert en het is ook nog eens gezond

Een inspirerende omgeving en een verzorgde uitstraling zijn van groot belang op het werk. Met kunst aan de muur creëer je een prettige omgeving én ervaar je minder stress.

Wanneer je naar kunst kijkt, word je onbewust gestimuleerd om na te denken over wat je ziet. Door elke dag een paar minuten naar kunst te kijken kom je los van de dagelijkse werkstress. De hersenen maken dopamine – het gelukshormoon –  aan. Naar kunst kijken is bewezen goed voor de gezondheid.

Op zoek naar een professionele partner voor kunst in je bedrijf? Kunst Centrum Haarlem is dé kunstuitleen in de regio Kennemerland en heeft een collectie van ongeveer 5000 kunstwerken. Met ruim 50 jaar ervaring in kunstuitleen zijn wij je deskundige partner voor het lenen van kunst en kunnen wij je volledig ontzorgen.  Wij geven persoonlijk advies op maat.

Kunst Centrum Haarlem is gevestigd op de Gedempte Oude Gracht 117-121 in Haarlem. Wij zijn open van dinsdag t/m zaterdag tussen 11 – 17 uur. Met bedrijven maken wij ook graag een afspraak op andere tijdstippen.

Wij denken graag mee met het inrichten van je pand. Neem direct contact op met Marina Raymakers, directeur Kunst centrum Haarlem:  023 532 78 95 / marina@kunstcentrum-haarlem.nl.  De intake en offerte zijn gratis en vrijblijvend.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: