Kennisplatform voor noord holland

Laatste handtekeningen gezet: bouw Expertisecentrum in Heerhugowaard start voor de zomer

Geplaatst op 19 april 2021
Laatste handtekeningen gezet: bouw Expertisecentrum in Heerhugowaard start voor de zomer

De komst van het Expertisecentrum naar Heerhugowaard is definitief. Heliomare, Aloysius Stichting, Stichting Maatschappelijk Vastgoed, Bouwgroep Dijkstra Draisma, de Bank Nederlandse Gemeenten en de Gemeente Heerhugowaard zetten, onder toeziend oog van Appel Notarissen hun handtekeningen onder diverse akten en overeenkomsten, waarmee de bouw van het door Carree Architecten ontworpen expertisecentrum definitief is bezegeld.

Eerder had de gemeenteraad van Heerhugowaard al definitief ingestemd de financiering en de vaststelling van het bestemmingsplan, waarmee deze laatste ondertekening georganiseerd kon worden. “Het zijn grote, belangrijke stappen die moeten worden gezet, maar ik ben blij dat we nu richting de uitvoering kunnen”, aldus John Does, projectwethouder voor De Vaandel Zuid en wethouder onderwijs.

Met de komst van het Expertisecentrum komt er een belangrijke voorziening in Heerhugowaard, die passend onderwijs biedt voor kinderen vanuit Noord-Holland. De start van de bouw is voorzien voor de zomer. De oplevering van het centrum is naar verwachting begin 2023.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: