Kennisplatform voor noord holland

Lancering magazine in unieke nieuwe Golflounge

Geplaatst op 7 juni 2022
Lancering magazine in unieke nieuwe Golflounge

Een splinternieuwe Golflounge en een magazine dat vers van de pers komt: media-adviseur Piet Wiersma van Kijk op Groot Amsterdam en manager Joop Kluin van Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam staken de koppen bij elkaar. Zou het niet mooi zijn om die twee zaken te combineren in een aansprekend netwerkevent? Zo geschiedde en het werd een succes.

Op vrijdag 2 juni beleefden zo’n 40 ondernemers een prachtige namiddag in de nieuwe Golflounge van De Hoge Dijk. Piet Wiersma lanceerde de tweede editie van Kijk op Groot Amsterdam van dit jaar met een kort praatje. Pauline Westendorp vertelde over de actie van Platform 02025 om dit jaar samen met organisaties en bewoners het aardgasgebruik van de Metropoolregio Amsterdam met 15 procent te verminderen. Joop Kluin, manager Golfcentrum De Hoge Dijk, en Marco Knaap, eigenaar Golfacademy/Golflounge, zorgden voor een gastvrije ontvangst en een hapje en een drankje.

Kluin: ‘Volgend jaar weer!’
Joop Kluin: “Het was een hele geslaagde middag met leuke, enthousiaste ondernemers. Ook veel jonge ondernemers: tussen de 25 en 45 jaar, van mooie bedrijven in de regio. Er werd volop genetwerkt en gebruikgemaakt van onze nieuwe Golflounge. Die hebben we net geopend en is uniek in de Benelux en überhaupt in de golfwereld. Daarom vinden we het ook hartstikke leuk om ondernemers uit te nodigen zodat we kunnen laten zien wat wij hier hebben en wat wij voor hen kunnen betekenen: voor netwerkevents zoals deze, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Dat in combinatie met de lancering van wederom een hele mooie editie van Kijk op Groot Amsterdam maakte dat het een heel geslaagd evenement was. Wat mij betreft doen we het volgend jaar nog een keer!”

Wiersma: ‘Wat wil je nog meer?’
Piet Wiersma: “Alles zat mee op deze vrijdag: heerlijk weer, een prachtige locatie, leuke mensen. Lekker netwerken, een balletje slaan, een borreltje drinken: wat wil je nog meer? Een prachtige sfeer en heel veel positieve reacties op het blad. Ontzettend leuk dat Joop dit samen met mij wilde organiseren, dit smaakt inderdaad naar meer! We zijn vereerd dat de gerenommeerde bedrijven die we in het magazine mogen presenteren, aanwezig wilden zijn. Kijk op Groot Amsterdam bestaat nu ongeveer drie jaar: we zijn goed bekend in de regio. Maar dat kan natuurlijk altijd nóg beter. Deze combinatie met de prachtige nieuwe Golflounge was dan ook perfect. Ik ben dik tevreden en ook heel blij dat mensen het zo gewaardeerd hebben. Daar doen we het voor!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: