Kennisplatform voor noord holland

Lees nu de gloednieuwe Kijk op Noord-Holland Noord!

Geplaatst op 18 april 2023
Lees nu de gloednieuwe Kijk op Noord-Holland Noord!

Zoals iedereen inmiddels weet, moeten we voor een betere toekomst snel verduurzamen. Dit kan niet zonder gedreven pioniers als Kevin Loomans van European Building Supply (EBS) uit Zwaag. Circulariteit is bij EBS een mindset geworden. Kevin hoopt ook andere mensen en bedrijven aan te steken met het duurzaamheidsvirus. “De mogelijkheden zijn eindeloos en duurzame alternatieven hoeven echt niet duurder te zijn. En al komt de motivatie niet uit jezelf, dan komt het wel uit wet- en regelgeving, zoals de Corporate Sustainability Reporting Directive.” Lees hier het nieuwe magazine.

Het voorjaar is inmiddels begonnen. Een periode vol nieuwe ideeën en ambities. Het is dan ook een mooie aanleiding om kennis te maken met de vele ondernemers die onze regio rijk is.

Familiebedrijf

Zo vertelt Michel Bruijn hoe ze bij Piet Bruijn Installatiebedrijf meedenken met de klant, meegaan in de energietransitie en een bijdrage leveren aan duurzame energie-oplossingen. “Voor een van onze klanten zijn we in gesprek gegaan met de energiemaatschappij en hebben we de optie besproken om grote containeraccu’s te plaatsen. Dat is een enorme investering, maar uiteindelijk wel met een interessante business case”, vertelt Michel enthousiast.

Aansluiting

Binnenkort starten Marcia, Manon en Rachid hun gezamenlijke onderneming Enlaced en gaan zij organisaties helpen om verbinding te maken met hun medewerkers. Ieder hebben zij hun eigen werkveld en ervaringen die bijdragen aan het traject dat ze gaan bieden. Deze drie ondernemers vertellen hoe ze elkaar in diverse disciplines uitstekend aanvullen, en daardoor bedrijven goed kunnen helpen als het gaat om een veiliger en fitter werkklimaat.

Cybercriminaliteit

Regelmatig worden ondernemers overvallen door een vorm van criminaliteit. Dat kan om diefstal, maar ook cybercriminaliteit gaan. PVO Noord-Holland is hét loket voor ondernemers in Noord-Holland als het gaat om cybercriminaliteit. Bij PVO Noord-Holland vinden ondernemers via één loket ondersteuning bij het nemen van preventieve maatregelen. Dit wordt gerealiseerd via kosteloze (online) trainingen, workshops, informatiebijeenkomsten en de online talkshows ‘De Ondernemer Draait Door’.

U merkt het al, het is weer een nummer vol inspirerende bedrijven en ondernemers geworden. Wij wensen u veel plezier tijdens het lezen van deze editie van Kijk op Noord Holland Noord! Lees hier het nieuwe magazine.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: