Kennisplatform voor noord holland

Lees nu de nieuwste editie van Kijk op Groot-Amsterdam!

Geplaatst op 4 maart 2024
Lees nu de nieuwste editie van Kijk op Groot-Amsterdam!

Op de cover van deze eerste Kijk op Groot-Amsterdam in 2024 schittert directeur Peter Wolfs van de DeltaSafe Groep. Het afgelopen jaar was het beste dat het bedrijf ooit heeft gekend. Tijd voor een gesprek met Wolfs over de geheimen achter het succes. Het bedrijf houdt de regie graag in eigen handen, zo blijkt al snel tijdens het interview. Waar andere beveiligingsbedrijven alleen beveiligers hebben, beschikt DeltaSafe daarnaast ook over een eigen meldkamer, een installatietak voor beveiligingssystemen en een opleidingsbedrijf. “3-in-1 SmartSafe noemen we dat”, vertelt de directeur. Ondanks de successen rusten de werknemers van DeltaSafe nog niet op hun lauweren. De komende jaren wil men de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen. Lees hier het nieuwste magazine van Kijk op Groot-Amsterdam.

Amsterdam-Noord

De lancering van deze magazine-editie vindt, in samenwerking met VEBAN, de ondernemersvereniging van Amsterdam-Noord, midden op de NDSM-werf plaats bij IJver Amsterdam. Het is daarom passend om in dit blad ruim aandacht te besteden aan het stadsdeel. Zo spreken we met stadsdeelbestuurder Yassmine el Ksaihi over de economische ambities en uitdagingen in haar regio. Ook duiken we in het naderende jubileum van Bring at Work, dat op 1 april liefst 12,5 jaar bestaat. Wat is volgens moeder Ingrid en dochter Britt, die het arbeidsbemiddelingsbureau samen hebben opgericht, de sleutel tot het succes?

Iconische NDSM-werf

De bekende NDSM-werf, voorheen de Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij, wordt deze editie vaak genoemd. Zo ook door Moore MKW, dat in november 2021 de deuren opende van haar vestiging in Amsterdam-Noord. Een locatie die helemaal past bij de visie en cultuur van de organisatie. “Wij hebben geen Zuidas-mentaliteit, daar passen we niet tussen”, vertelt Réni Uijl, belastingadviseur en vestigingsdirecteur van Moore MKW. “Hier in Noord zijn we onderdeel van een samensmelting van starters, scale-ups, grote ondernemingen en kunstenaars. Die diversiteit maakt het interessant. We voelen ons hier helemaal thuis.”

Amsterdam-Bataviaweg

BAM Infra Nederland heeft de Amsterdam-Bataviaweg op Schiphol-Oost op een duurzame wijze gerenoveerd. Duurzaamheid is dan ook het kernwoord als het gaat om het onderhoud en beheer van de Bataviaweg. Schiphol wil de meest duurzame luchthaven ter wereld zijn. Dat betekent dat de luchthavens die onder Schiphol Group vallen in 2030 uitstoot- en afvalvrij zijn en dat de gehele luchtvaart in 2050 CO2-neutraal is. BAM wil de meest duurzame infraspecialist zijn. Een perfecte match dus, tussen twee ambitieuze partijen.

Inspiratie

Het voorjaar is stilletjes in aantocht. Een periode waarin nieuwe ondernemersideeën ontluiken en bedrijven mooie stappen kunnen zetten. Wellicht doet u tijdens het lezen van dit magazine alvast inspiratie op! Lees hier het nieuwste magazine van Kijk op Groot-Amsterdam.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: