Kennisplatform voor noord holland

LICA Drinks het eerste caloriearme en suikervrije cocktailmerk

Geplaatst op 7 april 2022
LICA Drinks het eerste caloriearme en suikervrije cocktailmerk

Het eerste cocktailmerk ter wereld dat caloriearme en suikervrije cocktails produceert en op de markt brengt. ”Wij bieden iedereen een gezondere optie voor het consumeren van alcohol, alleen dan zonder suikers en met minder calorieën. We zijn op 28 maart 2022 ‘START-UP VAN HET JAAR’ geworden!”

”Ik ben Stephanie Troost, in 2020 ben ik begonnen met mijn bedrijf: LICA Drinks. Lang daarvoor ontstond het idee, nadat ik zelf meerdere keren tegen een probleem aanliep namelijk: de vele calorieën die ie je binnenkrijgt tijdens het drinken van alcohol. Daarom besloot ik mijn eigen caloriearme en suikervrije cocktails te ontwikkelen. Ze worden momenteel door mijn zakenpartner verkocht in Spanje, Afghanistan, Dubai en de Canarische Eilanden. Mijn ambitie is om binnen 1,5 jaar aan de grootste festivals in Nederland te leveren en in de bekende supermarkten te liggen.”

De cocktails zijn momenteel te koop op: www.licadrinks.com.

Voorraad

”Momenteel hebben wij een voorraad van 250.000 stuks LIGHT Mojito’s. 92 kcal, 0 gr suiker. Er zijn meerdere soorten cocktails onderweg; wij verwachten over een paar maanden een light Moscow Mule en een light Sangria. Allemaal pre-mixed, ready-to-drink.”

Kijk voor meer informatie op:
Instagram: @licadrinks 
LinkedIn: LICA Drinks

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: