Kennisplatform voor noord holland

LMI® Nederland: “Haalt u het beste uit uzelf en uw bedrijf?”

Geplaatst op 28 november 2019
LMI® merkt dat de behoefte aan krachtig ondernemerschap en leiderschap groeit.

Het beste halen uit mensen en organisaties, dat is de missie van het team LMI® Nederland. LMI® merkt dat de behoefte aan krachtig ondernemerschap en leiderschap groeit. Daarom werken er inmiddels vier ervaren LMI® leiderschapsprofessionals in de regio Groot Amsterdam.

Waan van de dag regeert

De aanpassingen in bedrijven en organisaties volgen elkaar in razend tempo op. Van nature blijven mensen vaak doen wat ze gewend zijn. De gewenste resultaten worden daardoor vaak niet behaald. Veel mensen in bedrijven en organisaties raken daardoor in onbalans. Er heerst een gevoel van geleefd worden, in plaats van zelf richting te kunnen geven.

Bij leidinggevenden en medewerkers ontstaat daarom een groeiende behoefte aan overzicht, balans en structuur. Dit vraagt om krachtige leiders die effectief leiding geven, zelf in balans zijn en een efficiënte samenwerking creëren. Dit maakt ook de medewerkers meer gemotiveerd, creatiever, innovatiever en communicatiever.

Unieke praktische LMI® aanpak met concrete resultaten

“Bij onze klanten zien we steeds opnieuw dat mensen het verschil maken en de enige echte sleutel zijn tot een succesvolle onderneming”, aldus Perry Hoogerwerf. De leiderschap-ontwikkelprogramma’s van LMI® leveren hieraan een fundamentele bijdrage. De ervaren ondernemers van LMI® begeleiden op een praktische manier ondernemers en leiders om hun belangrijkste doelen te realiseren. “Wij laten klanten concrete resultaten boeken richting de persoonlijke en zakelijke doelen. We werken van binnen naar buiten”, aldus Evert Lassche. “Waar trainingen zich vaak richten op het vergroten van kennis, richten de specialisten van LMI® zich op de intrinsieke motivatie met het boeken van klinkende resultaten.”  Een resultaatgerichte aanpak met begeleiding in de praktijk zorgt ervoor dat LMI® haar beloftes waarmaakt.

Bijna 60 jaar ervaring in 70 landen

LMI® Nederland is onderdeel van de wereldwijde organisatie Leadership Management International. Deze organisatie baseert zich op gecertificeerde professionals die hun sporen als leider, manager en ondernemer ruimschoots hebben verdiend. LMI® doet dat wereldwijd in ruim 80 landen en in 27 talen. LMI® heeft een bewezen doelgerichte methode die een meetbare en een sterk positieve impact heeft op de prestaties van leidinggevenden, medewerkers en organisaties als geheel.

Gratis consult
In een gratis gesprek brengt LMI® Nederland de uitdagingen en gewenste resultaten in kaart. Alleen wanneer blijkt dat een hoog rendement gegarandeerd is staan wij open voor samenwerking. Lassche: “We moeten zichtbare resultaten en toegevoegde waarde bieden. Onze klanten moeten aan ons verdienen, op korte en langere termijn.” Meer informatie? Mail naar Info@lmi-nl.com of kijk op www.lmi-nederland.nl.

Fotobijschrift: Van links naar rechts: Evert Lassche, Menno Leeflang, Martin Boering en Perry Hoogerwerf.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: