Kennisplatform voor noord holland

Locksmith.nl rekent af met malafide slotenmakers

Geplaatst op 18 februari 2021
Locksmith.nl rekent af met malafide slotenmakers

Locksmith.nl is een digitaal platform dat afrekent met malafide slotenmakers. Als zelfstandige slotenmaker kan je je bedrijf aanmelden op het platform of kiezen om geverifieerd locksmith te worden. Een geverifieerd locksmith wordt je alleen als wij zeker weten dat je een uitstekend slotenmaker bent. Locksmith.nl controleert de staat van dienst, VOG, aanvullende papieren zoals KVK & aansprakelijkheid verzekering en voert tot slot een praktijk assessment uit. Zo scheiden wij het kaf van het koren en weet de consument op voorhand exact met welke slotenmaker zij te maken heeft, een betrouwbare locksmith!

Eenmaal opgenomen in het register kunnen locksmiths én consumenten direct met elkaar in contact komen. Je kunt op basis van je actuele locatie zoeken naar beschikbare locksmiths. Eenmaal een locksmith gevonden, kan er er via het platform contact gelegd worden, prijzen worden ingezien en tevens betaald worden voor het verrichte werk. Locksmith.nl houdt een kleine fee in en stort een dag later het bedrag op de rekening van de locksmith. Dit maakt locksmith.nl een betrouwbaar & veilig platform voor consumenten en slotenmakers!

Over Locksmith

Locksmith is jonge start-up uit Almere. Sinds begin 2021 zijn wij bezig met het ontwikkelen van ons platform. Vandaag (12-2-2021) vieren wij de lancering van onze beta versie en starten wij met onze wervingsactiviteiten voor slotenmakers. Vanaf medio maart verwachten wij dat ons platform rijp is voor een publieke lancering! In de tussentijd ontwikkelen wij onze strategie & technologie verder uit en sluiten wij partners binnen de slotenmakers branche aan op ons platform.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: