Kennisplatform voor noord holland

LVDH Finance lanceert ‘De Dag van de Intermediair’

Geplaatst op 7 mei 2024
LVDH Finance lanceert ‘De Dag van de Intermediair’

Dit jaar lanceert LVDH Finance, specialist in kortlopende financieringen voor de aankoop, realisatie en optimalisatie van vastgoed, een nieuw concept: De Dag van de Intermediair. Hiermee start het bedrijf een nieuwe landelijke community van intermediairs, gericht op kennisdeling en netwerken. 

LVDH Finance gelooft dat de intermediair of bemiddelaar tussen vastgoedontwikkelaars en -beleggers en financiers een cruciaal onderdeel vormt in de realisatie van een gezonde vastgoedmarkt. Door een nieuwe community te starten voor deze professionals streeft het bedrijf ernaar kennisdeling en verbinding in het vakgebied te stimuleren. “De combinatie van kennis en het juiste netwerk staat, net als dit voor vele vakgebieden geldt, gelijk aan succes”, aldus Jeroen Immink, Algemeen Directeur van LVDH Finance. 

Eerste editie ‘De Dag van de Intermediair’ met keynote Jort Kelder Het concept wordt afgetrapt op de avond van 27 juni 2024 met een eerste evenement op Golfpark Groendael in Wassenaar. Hier zal Jort Kelder de trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en het vakgebied van de intermediair presenteren en de keynote verzorgen. Dit wordt opgevolgd door een netwerkborrel, inclusief food & bites en een live DJ. Geïnteresseerden intermediairs kunnen zich inschrijven via de website: https://dedagvandeintermediair.nl/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: