Kennisplatform voor noord holland

Maak impact op jonge talenten: Word met jouw bedrijf onderdeel van het OpKop Beroepenevent 2024!

Geplaatst op 27 september 2023
Maak impact op jonge talenten: Word met jouw bedrijf onderdeel van het OpKop Beroepenevent 2024!

De voorbereidingen voor het meest spetterende Beroepenevent zijn gestart: En we hebben jullie hulp nodig! Wij roepen alle bedrijven op om deel te nemen aan dit inspirerende evenement dat jonge talenten de kans geeft om hun toekomst vorm te geven. Heb jij een organisatie in de Kop van Noord-Holland, die gelooft in het potentieel van onze jeugd? Wil jij een blijvende indruk achterlaten bij de enthousiaste derdejaarsleerlingen van het Regius College, VONK, de Pijler, Scholen aan zee, OSG de Hogenberg en RGS Wiringherland? Dan is dit jouw kans!

Het OpKop Beroepenevent, dat plaatsvindt op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2024, belooft dit jaar nog grootser en innovatiever te worden dan ooit tevoren. Maar dat is niet alles! We introduceren een gloednieuw concept dat de vorige edities overtreft en jouw bedrijf de unieke mogelijkheid biedt om jonge talenten te begeleiden en te inspireren.

Wat is er zo bijzonder aan het Bereoepenevent OpKop 2024? Leerlingen kunnen niet alleen kennismaken met verschillende beroepen op maar liefst 5 pleinen, verdeeld over de sectoren techniek, agri, zorg en welzijn, horeca en recreatie, en dienstverlening, maar ze kunnen ook een bedrijfsbezoek plannen bij het beroep dat hen het meest aanspreekt. Een ervaring die hen zal bijblijven en richting zal geven aan hun toekomst!

We nodigen jouw organisatie uit om een leuke en interessante doe-activiteit aan te bieden die gerelateerd is aan het beroep dat gepromoot wordt. Denk aan interactieve displays, uitdagende wedstrijden, demonstraties op kleine schaal en andere inventieve manieren om de leerlingen een onvergetelijke ervaring te bieden. Met jouw creativiteit en expertise kunnen we samen de brug slaan tussen leerlingen in het onderwijs en het bedrijfsleven in onze regio.

Heb jij een passie voor het helpen van jongeren bij het maken van belangrijke carrièrekeuzes? En wil jij nu ook investeren in talent (voor jou bedrijf) van de toekomst? Grijp dan deze kans en laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft aan meer dan 1.700 enthousiaste leerlingen. Aanmelden kan tot 1 november 2023.

Doe mee aan Het OpKop Beroepenevent 2024 en maak een impact op jonge talenten! Wees erbij en maak het Beroepenevent een onvergetelijke ervaring voor zowel de jongeren als jouw bedrijf! Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met:

Vorm samen met ons de toekomst van deze jonge talenten!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: