Kennisplatform voor noord holland

Kijk op Groot Amsterdam 3-2021

Geplaatst op 29 september 2021

In deze najaarseditie van Kijk op Groot Amsterdam zetten we Circl letterlijk in de bloemetjes. Dat mag ook wel: het loopt weer storm bij het circulair paviljoen van ABN AMRO Bank. Circl is een bijzondere ontmoetingsplaats voor professionals die samen in beweging komen, op weg naar een circulaire wereld.

Die circulaire wereld komt steeds dichterbij, daarvan getuigen ook weer de verhalen van ondernemers in dit magazine. Zo helpt Energy Department bedrijven om geld te besparen én te verdienen aan de energietransitie. YourGift Cards vind het belangrijk de maatschappij óók een cadeau te geven en doet dat onder andere met een duurzame cadeaukaart:  de Your Green Gift Cadeaukaart.

Wie als ondernemer samen met SPIE aan de slag gaat met E-Mobility werkt aan de mobiliteitsoplossingen van de toekomst. GPS Amsterdam, een unieke en moderne terminal, heeft een ideale ligging: ook voor duurzame voorzieningen. Dolphin Marine Offshore en Industrie zegt met de innovatie AIRITY  dé oplossing te bieden voor het stikstofprobleem.

Trends & ontwikkelingen
Genoeg te lezen over duurzame ontwikkelingen dus. Maar ondernemers ontwikkelen zich op nog veel meer manieren. Zo is het A-Point Business Center sinds mei weer gevestigd in Amsterdam, in het kloppend hart van het eigen verzorgingsgebied. Sprenkels & Verschuren signaleert dat pensioen vaker onderdeel is van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en helpt bedrijven inzichtelijk te maken hoeveel euro elke arbeidsvoorwaarde kost. Securitas zet in op preventieve en collectieve beveiliging, onder andere op de Zuidas. PolderKracht ziet dat de vraag naar personeel na de coronacrisis gigantisch is gestegen. Persoonlijke gesprekken voeren blijft de kracht van de uitzendorganisatie.

Toegevoegde waarde
Ondernemersvereniging Amstelveen heeft ook tijdens de coronacrisis haar toegevoegde waarde bewezen door hulp en ondersteuning te bieden aan ondernemers. Ufacility heeft het ontzettend druk met de facilitair dienstverlening, maar hoe druk het ook wordt, aan kwaliteit wordt nooit ingeboet. De nieuwe publiek-private organisatie Zuidoost City staat te trappelen om Zuidoost beter op de kaart te zetten en vertelt daar graag over. Gezamenlijke Brandweer Amsterdam (GBA) is gespecialiseerd in industriële incidentbestrijding in het Westelijke Havengebied van Amsterdam. Een geruststellende gedachte!

En zo zijn er nog veel meer interessante artikelen op te noemen. Lees vooral zelf alle inspirerende verhalen en columns.

Delen via

Zoeken naar: