Kennisplatform voor noord holland

Kijk op Groot-Amsterdam 4-2022

Geplaatst op 9 december 2022

De feestdagen staan weer voor de deur; een mooi moment eens kennis te maken met de vele ondernemers die onze regio rijk is. Hoewel de sectoren verschillen, worden de overeenkomsten al snel duidelijk: doorzettingsvermogen, innovatie en passie voor het eigen werk maken het verschil. Ga in deze wintereditie samen met ons op inspiratietocht en wellicht vindt u de sleutel tot een succesvol 2023!

Op de cover van dit kerstnummer aannemer BAM die ons vertelde over de wijze waarop zij vooruit wil lopen als het gaat om slimme energie-oplossingen. Innovaties waarover niet alleen wordt gesproken, maar die ook werkelijk in de praktijk worden getest en uitgevoerd. Deze keer waren we op bezoek in het centrum van Amsterdam, om met eigen ogen te zien hoe een asfaltmachine tegenwoordig ook op waterstof kan werken.

Betere wereld
Karin van Oevelen-Schurer van Yourgift Cards in Amsterdam vertelt in een mooi artikel, samen met Toon van Dooijeweerd, hoe je een cadeaukaart ook maatschappelijke waarde kunt geven. Bedrijven ontvangen bij Yourgift Cards een bonus waarmee een goed doel of een maatschappelijk project gesteund kan worden. Een mooie bijdrage aan een betere wereld dus. Een aanrader, zo aan het einde van het jaar.

Afgelopen jaar zijn we een aantal keer te gast geweest bij de gemeentelijke brandweer in het westelijk havengebied, GBA. Bevelvoerder Raymond Pikee neemt ons steevast mee het gebied in, om te laten zien waar deze zelfsturende brandweerorganisatie toe in staat is. Deze keer werd, op het moment dat de fotograaf langskwam, een training gegeven. Op kleine schaal werd gedemonstreerd hoe te handelen bij brand op een olieterminal.

Tot in de puntjes
Zoek je een rustige en representatieve werkruimte in hartje Amsterdam, dan kom je al snel uit bij EBC. Met maar liefst zeven prachtige kantoorpanden aan de Keizersgracht biedt het bedrijf je daar een prachtige werk- of vergaderplek, die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard worden ook alle facilitaire zaken, zoals het boeken van hotelkamers of het regelen van een lunch, bij EBC tot in de puntjes verzorgd.

Wij besluiten dit laatste voorwoord van het jaar graag met twee boodschappen. Ook komend jaar staan wij uiteraard weer paraat om uw bedrijf en werkzaamheden te presenteren aan een snel groeiend publiek, zowel off- als online. En, ook niet onbelangrijk: een mooie jaarwisseling gewenst en op naar een zakelijk succesvol 2023!

Delen via

Zoeken naar: