Kennisplatform voor noord holland

Kijk op Noord-Holland Zuid 2-2023

Geplaatst op 26 juni 2023

Terwijl de temperaturen inmiddels naar tropische waarden stijgen, zijn we weer bij een groot aantal prachtige bedrijven in de regio langs geweest. Stuk voor stuk ondernemingen die innovatief en vooruitstrevend bezig zijn met hun diensten en/of producten. Nergens is nog te merken dat de zomervakantie in aantocht is. In deze editie van Kijk op Noord Holland Zuid kunt u op uw gemak lezen hoe het uw collega-ondernemers vergaat en wat hen zakelijk bezighoudt.

De cover wordt deze keer gesierd door Delta Safe Groep uit Amsterdam-Noord. Peter Wolfs, algemeen directeur van Delta Safe Groep, vertelt over de verschillende facetten van beveiliging. Daarin hebben zij inmiddels ruim 30 jaar ervaring, dus weten Wolfs en zijn collega’s als geen ander waar hun doelgroep behoefte aan heeft.

In dit nummer van Kijk op Noord Holland Zuid is ook aandacht voor het verhaal van Anne Blom en Arno de Jong van Hoogewerf Enginering uit Beverwijk. Dit bedrijf adviseert, ontwikkelt en realiseert voor haar klanten al meer dan 35 jaar maatwerkoplossingen op het gebied van industriële automatisering en machineveiligheid.

Ook gingen we op bezoek bij Manu Bhatia van India Port. India Port is een Indiaas restaurant en staat al jaren bekend om de heerlijkste gerechten en authentieke gastvrijheid. Het restaurant van Manu ligt in Ouderkerk aan de Amstel ook aan het water. Op een ruim terras kunnen de gasten genieten van een prachtig uitzicht. Daarnaast staat er uiteraard het beste uit de Indiase keuken op het menu.

Een andere bijzonder locatie waar we te gast waren is Shell-station De Slaag bij Hoogland aan de A1. “Onze opdrachtgevers werken continu aan de juiste look-and-feel van de stations. Hierbij betrekken ze andere bedrijven als partner om hun winkels een compleet nieuwe uitstraling te geven”, weet operationeel directeur Charlotte Wiersema. “Zo hebben we recent bij het Shell-tankstation in Zaltbommel een stuk aangebouwd om daarin een Starbucks te huisvesten.”

De tijd dat er met veel lawaai en stinkende aggregaten gebouwd wordt is voorbij. Zo werkt Funderingstechnieken De Coogh duurzaam en schoon. “En drukken we heipalen trillingsvrij de grond in, zodat de omgeving er geen last van heeft”, vertelt directeur Edwin de Nijs van het Zaanse familiebedrijf, waar innovatie aan de orde van de dag is.

Wij wensen u veel leesplezier met deze zomereditie. En ook niet onbelangrijk: een fijne vakantie!

Delen via

Zoeken naar: