Kennisplatform voor noord holland

Marco Kreukniet van Schieland Borsboom Makelaars wint de prijs Beste Vastgoednetwerker van 2022

Geplaatst op 30 maart 2022
Marco Kreukniet van Schieland Borsboom Makelaars wint de prijs Beste Vastgoednetwerker van 2022

Tijdens de 7e editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel streden drie genomineerden om de titel van ‘Beste Vastgoednetwerker 2022’. Er kon echter maar één als winnaar uit de bus komen; Marco Kreukniet nam de trofee mee naar huis en gaf de medegenomineerden het nakijken. Het publiek koos vol overtuiging voor Kreukniet vanwege diens uitzonderlijke netwerkkwaliteiten. Het strijdtoneel dit jaar was Grand Café – Restaurant Loos. Sinds 1988 gevestigd in het monumentale Atlantic huis was dit de uitgelezen locatie voor vastgoedminnend Rotterdam om samen te komen voor de inmiddels roemruchte Rotterdamse Vastgoedborrel. Voor Kreukniet kon de avond in elk geval niet meer stuk: “Het was echt een fantastische avond! De nominatie kwam al als een verrassing, om dan ook nog de winst te pakken is als een kers op de taart.”

Marco Kreukniet is niet voor niks de terechte winnaar. Werkzaam als K-RMT bij Schieland Borsboom Makelaars houdt hij vele ballen in de lucht. “Kreukniet is een netwerker pur sang. Snel, gedreven en altijd in verbinding. Hij weet precies wat nodig is om op ieders radar te staan.” Aldus de jury. Schieland Borsboom Makelaars is sinds 1980 een begrip in regio Rotterdam en Haaglanden.

Genomineerden

De andere genomineerden waren Arie-Dirk Roobol, werkzaam als vastgoed acquisiteur bij De Beren en Femke Buijks, verhuurmakelaar bij Fontz. Gasten van De Rotterdamse Vastgoedborrel waren gedurende de avond in de gelegenheid om een stem uit te brengen op hun favoriet. Vorig jaar werd bouwproject POST verkozen tot ‘Meest Markante Vastgoedproject’.

Zevende editie De Rotterdamse Vastgoedborrel

De alweer zevende editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel vond plaats in Grand Café -Restaurant Loos. Gesitueerd in de historische Veerhaven is Loos een waar begrip in Rotterdam. Specifiek voor deze avond was Loos omgetoverd tot evenementenlocatie met foodcourts, cocktailbarretjes en de lekkere tunes van DJ André Dadi. De avond werd mogelijk gemaakt door de sponsors Yur Advocaten en Schouten Zekerheid.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: