Kennisplatform voor noord holland

Marketingbureau Bambuu neemt belang in ‘zusje’ Lieke.Online

Geplaatst op 15 december 2021
Marketingbureau Bambuu neemt belang in 'zusje' Lieke.Online

Bambuu BV heeft een belang van 30 procent genomen in Lieke.Online BV. Lieke verzorgt online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven in Noord-Holland. Bambuu richt zich juist vooral op ambitieuze groeibedrijven vanaf 2 miljoen euro omzet. De twee bedrijven vullen elkaar daarom uitstekend aan. 

Samen hebben Bambuu en Lieke.Online de ambitie om flink te groeien. Met deze samenwerking is de basis gelegd om dat doel sneller te behalen. Bas van Petten, directeur van Bambuu: “Met Bambuu helpen we ambitieuze groeibedrijven met marketing strategie, regie en uitvoering. Dit zijn vaak bedrijven vanaf de 2 miljoen euro omzet en dit gaat breder dan alleen online. Lieke.Online focust op de groep tot 2 miljoen met vooral online uitdagingen. Denk o.a. aan social media, zoekmachine optimalisatie en -adverteren en e-mailmarketing.”

Logische samenwerking
Lieke.Online is geen vreemde voor Bambuu. Al sinds de oprichting van Bambuu in 2013 zitten zij bij elkaar in hetzelfde pand en werken ze regelmatig samen. De laatste jaren werd dit steeds intensiever waardoor de stap om samen op te trekken in Lieke.Online BV een vrij logische was. Michiel Middelhoven, oprichter van Lieke.Online: “Lieke wil een prominente speler worden in Noord-Holland. Door de krachten te bundelen met Bambuu gaan we daar flinke stappen in zetten.”

Bas van Petten: “Lieke.Online is ook een prima plek om jonge talentvolle marketeers een kans te bieden. Zij worden mede begeleid door de seniore krachten binnen Bambuu en een baan bij Bambuu kan worden meegenomen in het ontwikkelpad van deze mensen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: