Kennisplatform voor noord holland

MCPR opent nieuw kantoor

Geplaatst op 5 december 2019
MCPR opent nieuw kantoor

Na een bestaan van ruim 7 jaar start PR, Marketing en Eventbureau MCPR haar nieuwe fase. Niet alleen verhuist het kantoor van de Amsterdamse grachten naar de Laan der Hesperiden in Amsterdam Zuid, maar ook heeft het bedrijf een nieuwe website gelanceerd: een volledige rebranding in lijn met de kernwaarden van het bedrijf.

Vijf maanden geleden werd het nieuwe kantoorpand gekocht en na een flinke verbouwing was het afgelopen donderdag zo ver: de grand opening en lancering van de nieuwe website. Vrienden, familie en klanten van het MCPR-team kwamen samen om het nieuwe kantoor in te luiden, te genieten van Gin & Tonics, de catering van ondernemer en chef Han Ji – onder meer bekend van restaurant Zheng – en dat alles onder het thema Glitz & Glam. Het pand is officieel geopend met een diepe duik in de ballenbak.

Zowel de inrichting van het kantoor als de nieuwe website zijn een directe vertaling van MCPR’s kernwaarden en bedrijfscultuur: doeltreffend, efficiënt, kwaliteit en creativiteit.

Het kantoor is strak en functioneel ingericht. Er hangt moderne kunst aan de muur en er is gebruik gemaakt van rustgevende kleuren waardoor het kantoor harmonie en kwaliteit uitstraalt. Ook is ervoor gezorgd dat de het team kan werken onder de beste werkomstandigheden. Zo is er gedacht aan een luchtzuiveringssysteem, gemakkelijke bereikbaarheid en een volledig uitgeruste keuken. Beneden is een ruimte ingericht met een lounge en ballenbak, om compleet tot rust te kunnen komen.

Het pand is te groot voor het team van MCPR. Daarom zoekt het bedrijf naar een mede huurder.

Aansluitend aan het nieuwe pand is ook de website aangepakt. De no-nonsense aanpak is hierin doorgevoerd, zo is de website overzichtelijk, doeltreffend en heeft het een pakkende uitstraling. Bekijk de nieuwe website via https://mcpr.nl.  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: