Kennisplatform voor noord holland

Medem Medische Revalidatie kondigt nieuwe leden en voorzitter aan

Geplaatst op 14 december 2023
hans schoo

Merem Medische Revalidatie kondigt met genoegen de benoeming aan van twee nieuwe leden en een nieuwe voorzitter in de raad van commissarissen, alsmede de hernieuwde benoeming van een zittend lid. Deze veranderingen markeren een belangrijke stap in het versterken van de toezichts- en adviesstructuur van Merem.

Nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen

Vanaf 1 december 2023 zal de heer Hans Schoo het voorzitterschap van de raad van commissarissen overnemen. Zijn benoeming markeert een nieuw hoofdstuk in het leiderschap van de raad. Hans Schoo brengt een rijke ervaring met zich mee. Na diverse managementfuncties binnen de thuiszorg en het Antoni van Leeuwenhoek Instituut heeft hij als inspecteur bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) gewerkt. Momenteel is hij lid van de raad van bestuur van het Rijnstate ziekenhuis en lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Hans Schoo volgt mevrouw Lutgarde Liezenberg op. Per 1 december 2023 treedt zij af vanwege het voltooien van haar tweede zittingstermijn. Met dankbaarheid neemt Merem afscheid van de vertrekkende voorzitter van de raad van commissarissen. Haar toewijding, toezicht en de wijze waarop zij heeft bijgedragen aan het vormgeven van beleid wordt zeer gewaardeerd.

Nieuwe leden van de raad van commissarissen

Per 1 november 2023 is mevrouw Anna van den Breemer toegetreden tot de raad van commissarissen van Merem Medische Revalidatie. Ook verwelkomt Merem de heer Jasper Meijer, die vanaf 1 maart 2024 deel zal uitmaken van de raad. Beide benoemingen hebben een looptijd van vier jaar. De kennis en expertise van de nieuwe leden op grote thema’s als digitale transformatie en passende eigentijdse huisvesting draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Merem Medische Revalidatie als toonaangevend revalidatiecentrum.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: