Kennisplatform voor noord holland

Mooi en rustig kantoor houden aan de Amsterdamse gracht? Het kan bij EBC!

Geplaatst op 4 juli 2023
Mooi en rustig kantoor houden aan de Amsterdamse gracht? Het kan bij EBC!

EBC Amsterdam stelt zeven monumentale panden op de Keizersgracht beschikbaar aan MKB-ers die rustig en representatief willen werken en vergaderen. Op nummers 62-64 (hoofdkantoor), 96, 97, 98, 99 en 106 kun je terecht op vier verdiepingen, in voor- en achterhuis, genieten van een heerlijke tuin en de grachten. General manager Maudy Westerveld geeft een rondleiding.

“In de zeven panden bieden we ongeveer vijftig turn-key kantoorruimtes aan. Dat gaat volgens een flexibele termijn vanaf zes maanden. Meer dan je laptop hoef je niet mee te nemen. Alles wat je voor je business nodig hebt, is aanwezig in onze panden. We verhuren vanaf 10 m2 tot 120 m2, dus van eenpitter tot klein bureau of kantoor kan bij EBC terecht. Vergaderen kan in het hoofdgebouw in vijf ruimtes oplopend geschikt voor vier tot twintig personen. Favoriet voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, presentaties en evenementen met maximaal 20 personen is het Tuinhuis, een grote, lichte ruimte naast een prachtige Franse binnentuin. De ruimte is voorzien van een smart board met touchscreen, whiteboard functie en geavanceerde audio en video technologie voor video conferencing.”

Eten, drinken, printen, telefoon aannemen

“EBC kent de beste zaken in hartje Amsterdam. We regelen het lekkerste eten voor je terwijl jij je kunt concentreren op je werk. Aanvullende diensten zijn hotel zoeken en boeken, privébootje na een meeting, scannen van post, telefoon et cetera. Zeg het maar!

We zijn 55 jaar geleden gestart met ons flexibele kantoorconcept en waren daarmee een van de eerste in Europa. Vanaf de schitterende buitenkant zie je niet hoe bijzonder sfeervol, modern en functioneel een grachtenpand binnenin is. De historische gebouwen uit de 17e en 18e eeuw huren wij van Stadsherstel. De ornamenten, plafondschilderingen en details worden continu door hen bijgehouden en de ruimtes keurig onderhouden. Vanwege de grootte en de ligging werken hier (voornamelijk in Amsterdam woonachtige) juristen, advocaten, psychologen, MKB’ers, kleine kantoren en bureaus die de werkruimte waarderen vanwege de rust, uitstraling, unieke ligging en de aanwezige dienstverlening voor de broodnodige ontzorging.

Er is internet voor iedereen, koffieservice, een shared kitchen, het vaste personeel – een stabiel team dat hier al jaren werkt – verzorgt een kapotte lamp of piepende deur, bestelt de lunch, neemt de telefoon op, ontvangt bezoek en noem maar op. Het voelt alsof we collega’s zijn van onze huurders. En die voelen zich hier stuk-voor-stuk helemaal thuis.”

Bereikbaarheid

“Voor wie thuis werkt, is er de mogelijkheid tot een virtueel kantoor. Dan hoef je niet eens aanwezig te zijn maar heb je toch een vast adres en communicatiemogelijkheden. Dit is handig als je veel buiten de deur bent, bijvoorbeeld voor juristen.

Parkeren in de buurt is natuurlijk lastig. Maar met Amsterdam Centraal Station op acht minuten lopen en voldoende gelegenheid om je fiets voor de deur te stallen, maken onze huurders geen punt van bereikbaarheid. Het is een keuze en een piepklein offer om kantoor te houden op de mooiste plek in Amsterdam. Er zijn twee tuinen waar de huurders gebruik van kunnen maken. En dakterrassen, wat dacht je daar van? Dus ja, kom eens kijken als je kantoorruimte zoekt.”

Bekijk de schitterende werkplekken op https://www.ebcamsterdam.nl/ of vraag naar het boek over de historisch panden, geschreven door Arnold Korporaal. De presentatie was 16 november.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: