Kennisplatform voor noord holland

MTc en Mobility Service Nederland slaan handen ineen

Geplaatst op 7 mei 2019
MTc (MultiTankcard), marktleider in mobiliteitspassen, is een samenwerking aangegaan met leasemaatschappij Mobility Service Nederland.

MTc (MultiTankcard), marktleider in mobiliteitspassen, is een samenwerking aangegaan met leasemaatschappij Mobility Service Nederland. MTc wordt leverancier van de tank- en laadpassen van Mobility Service Nederland, terwijl het Drentse bedrijf ondersteuning krijgt van het Mobility-as-a-Service-platform van MTc. Het doel van de samenwerking is om met één pas het tanken en het opladen nog gemakkelijker te maken voor zakelijke rijders.

De samenwerking geeft een impuls aan de ambities van beide partijen. MTc, de eerste partij in Nederland die alle vormen van mobiliteit aanbiedt in één pas, kan zijn klanten nu nog breder bedienen. Mobility Service Nederland versterkt met deze samenwerking haar positie als een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrisch rijden in Nederland.  

‘‘Wij kijken uit naar de samenwerking met MTc. Deze sluit geheel aan bij onze toekomstvisie en ambitieniveau”, zegt Inge Mier, financieel en operationeel directeur van Mobility Service Nederland. “Kwaliteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. MTc heeft de afgelopen jaren niet alleen laten zien waarom het marktleider is in mobiliteitspassen, maar bovenal dat het met innovatieve oplossingen zijn voorsprong op de markt verder wil vergroten.”

Elektrisch rijden

Mobility Service Nederland is de afgelopen jaren een autoriteit geworden op het gebied van elektrisch rijden. Op zakelijkelektrischleasen.nl hebben bezoekers een ruime keuze in elektrische auto’s, kunnen ze het gekozen model geheel naar eigen wens samenstellen, en zien ze direct het leasetarief per maand. “Levering binnen een week van de Hyundai Kona Electric, waar bij de dealer een levertijd van een jaar voor stond”, aldus een tevreden klant. “De markt voor zakelijk reizen en leasen verandert snel”, zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “We zijn ervan overtuigd dat MTc en Mobility Service Nederland dankzij deze samenwerking optimaal zijn voorbereid op die nieuwe mobiliteitswereld. De zakelijke leaserijder profiteert, want die heeft meer keuze en flexibiliteit dan ooit.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: