Kennisplatform voor noord holland

Nash Squared, bekend van Harvey Nash neemt Het Flexhuis over

Geplaatst op 12 juli 2022
Nash Squared lanceert Flexhuis

Nash Squared, de toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen, heeft Het Flexhuis overgenomen. Het Flexhuis is een Managed Service Provider (MSP) van talent en recruitment dienstverlening.

Het Flexhuis, met het hoofdkantoor in Nederland, heeft een sterk track record opgebouwd met dienstverlening voor de (semi) publieke sector met specialisatie zorg en gemeenten alsmede commerciële organisaties. Zij leveren een single point of contact voor klanten voor het volledige recruitmentproces, van planning en het anticiperen op inhuurbehoeften tot en met het werving- en selectieproces en tevens de onboarding van kandidaten en het ondersteunen van professionals.

Het Flexhuis heeft een sterke reputatie opgebouwd in de MSP markt door hun uitgebreide expertise, bewezen methoden, op maat gemaakte tools en technologie. Zij gaan met hun bestaande naam verder binnen Nash Squared’s recruitment business en opereren dicht bij het merk Harvey Nash.

Talent en technologie

Bev White, CEO Nash Squared: “Ik ben verheugd om Het Flexhuis te mogen verwelkomen in de Nash Squared familie. Het is onze visie om onze klanten te helpen om op elke mogelijke manier toegang te krijgen tot talent en technologie. Het leveren van hoge kwalitatieve MSP dienstverlening is een belangrijke nieuwe stap voor ons. Het Flexhuis neemt veel ervaring en expertise mee en ik ben enorm enthousiast over het potentieel.”

Occo Lijding, Managing Director Harvey Nash Nederland: “Dit is een mooie stap in de manier waarop we onze klanten nog beter kunnen helpen en ondersteunen op het gebied van talent en technologie. Ik heb het team van Het Flexhuis altijd bewonderd, toen we elkaar ontmoetten was ik geraakt omdat onze waarden en ambities zo op elkaar lijken.”

Frederieke Schmidt Crans, Managing Director van Het Flexhuis: “We kijken er enorm naar uit om deel uit te maken van Nash Squared. Tien jaar geleden is Het Flexhuis opgericht met als missie een world-class MSP organisatie te creëren met fantastische mensen en goede processen. In dit succesverhaal zien we het onderdeel worden van Nash Squared als een nieuw hoofdstuk.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: