Kennisplatform voor noord holland

Nederlandse Mövenpick hotels overhandigen 100 kilo aan houdbare producten aan de Ronald McDonald Huizen Amsterdam

Geplaatst op 15 maart 2022
Nederlandse Mövenpick hotels overhandigen 100 kilo aan houdbare producten aan de Ronald McDonald Huizen Amsterdam

De drie Mövenpick hotels in Nederland (Amsterdam, Den Haag en s’-Hertogenbosch) hebben samen met de Stichting Ziekte van Pompe 100 kilo aan houdbare producten ingezameld voor drie Ronald McDonald Huizen. De inzameling is onderdeel van het gezamenlijke initiatief #KiloForKindness.

De Stichting Ziekte van Pompe zet zich in om bekendheid te generen voor deze ernstige, maar relatief onbekende spierziekte, onder meer om een bijdrage te leveren aan het tijdig stellen van een diagnose. Ouders en broertjes of zusjes van kinderen met een ziekte maken veel gebruik van de Ronald McDonald Huizen in Nederland.

Dimitri Kalaitzis, General Manager Mövenpick Hotel Den Haag en oprichter van de Stichting: “Ik ben enorm trots op de hoeveelheid producten die we samen met de twee andere Mövenpick hotels en de Stichting hebben opgehaald. Als vader van een zoon met de ziekte van Pompe weet ik hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen zijn.”

De meer dan 110 vrijwilligers maken de Ronald McDonald Huizen Amsterdam een warme, huiselijke plek voor ouders en broertjes en zusjes. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich belangeloos en vol energie in, ook om een luisterend oor te bieden wanneer dat nodig is. Sandra Vogel, Assistent-Manager bij de Ronald McDonald Huizen Amsterdam: “Wij zijn enorm blij met de #KiloForKindness actie van de Mövenpick hotels en de Stichting. Zonder de inzet van vrijwilligers zijn wij als huis nergens. We vinden het dan ook fantastisch dat we 100 kilo aan houdbare producten hebben ontvangen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: