Kennisplatform voor noord holland

NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen

Geplaatst op 1 mei 2024
NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen

Heb je zin om met je bedrijf te schitteren op een gloednieuw podium? Zet dan 31 mei en 1 juni in je agenda, want het is tijd voor de allereerste editie van NHN Banenmarkt: Jouw Route naar Lokale Werkkansen. Dit is dé kans om jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten en te laten zien waarom werken bij jou zo fantastisch is.

Huis van het Werk en Voorsprong HR & Management nodigen we je uit om deel te nemen aan deze het regionale MKB banenmarkt. Onze banenmarkt is speciaal ontworpen om jouw organisatie te presenteren aan getalenteerde mensen uit verschillende achtergronden in de regio NHN. Of je nu toffe projecten hebt, een supergezellig team of mega coole carrièrekansen biedt, dit is dé gelegenheid om jouw unieke karakter te tonen aan een breed publiek.

Als standhouder krijg je een exclusieve plek om jezelf te laten zien, talent aan te trekken en je merk als werkgever te versterken. De kosten zijn slechts €195,00 per stand, inclusief catering voor 2 standhouders. Elke stand bestaat uit een rechthoekige statafel met de mogelijkheid om een banner of beachflag achter de tafel te plaatsen. Een perfecte kans om jouw organisatie te presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier.

Datum: Vrijdag 31 mei van 14.00 tot 20.00 uur (met een gezellige VRIJMIBO!) en zaterdag 1 juni van 10.00 tot 15.00 uur.
Locatie: ’t Rijdershuys, Leijerpolderweg 2, 1735 JB ’t Veld

Kosten: 195,00 per stand voor 2 dagen incl. catering en op basis van 2 standhouders, mocht je liever 1 dag willen dan zijn de kosten € 125,00.

Inmiddels hebben 15 bedrijven zich al aangemeld. Dus waar wacht je nog op? Meld je snel aan door een e-mail te sturen naar info@huisvanhetwerk.nl. Laten we samen de kloof overbruggen tussen talent en mogelijkheden, en een impact maken op de groei en ontwikkeling van onze regio. VOL=VOL

“Wij kunnen niet wachten om jou en je organisatie te verwelkomen op de regionale banenmarkt! Samen gaan we er een fantastisch evenement van maken.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: