Kennisplatform voor noord holland

Niek Verra wint titel ‘Meest Markante Vastgoed Persona van 2023’

Geplaatst op 9 oktober 2023
Niek Verra wint titel ‘Meest Markante Vastgoed Persona van 2023’

De roemruchte Rotterdamse Vastgoedborrel vierde gister haar 9e editie. Ook deze keer streden vier genomineerden om de felbegeerde Vastgoedtrofee én om de titel van Meest Markante Vastgoed Persona van 2023. Toch kon er maar één als winnaar uit de bus komen; Niek Verra was met afstand de publiekslieveling en gaf de medegenomineerden het nakijken. Bekend binnen het publieke debat vanwege zijn stevige kritieken op het vastgoedbeleid van Hugo de Jong, strijdt Verra voor een eerlijk woon -en investeerbeleid. Verra: “ik ben blij met deze blijk van waardering van mijn collega’s. Het laat zien dat we op de juiste manier verwoorden waar de knelpunten zitten in de huidige koers van de overheid.” Het sprekende decor van deze avond was festive restaurant Grace. Centraal gelegen op de Coolsingel dé perfecte locatie voor vastgoedminnend Rotterdam om samen te komen. 

Winnaar Meest Markante Vastgoed Persona 2023 Het was voor velen geen verrassing dat makelaar Niek Verra met de winst naar huis ging. Het tegengeluid dat Verra laat horen over het huidige woon -en vastgoedbeleid wordt door velen ondersteund: ‘ik ben van mening dat samenwerken, stimuleren, logisch nadenken en de mouwen opstropen de enige manier is om de woningmarkt uit het slop te trekken. Het is tijd dat Den Haag zich dat realiseert en gaat samenwerken met vastgoedbeleggers in plaats van tegenwerken,’ vertelt Verra over zijn beweegredenen. Concullega’s over zijn winst: ‘Niek Verra springt in de bres voor zijn vakgenoten. Hij is een bevlogen spreker en een onvermoeibare voorvechter voor een eerlijker beleid. Terecht dat hij vanavond de winnaar is.’

Negende editie De Rotterdamse Vastgoedborrel De andere genomineerden waren Jan Ultee, Philip van der Ent en Arnaud du Pont. Gasten van De Rotterdamse Vastgoedborrel waren gedurende de avond in de gelegenheid om een stem uit te brengen op hun favoriet. De avond werd met verve gepresenteerd door Lieke van der Plas en muzikaal begeleid door DJ Aizy en DJ Yucel. Afgelopen editie won het vastgoedproject The CoolTower van de prijs voor Meest Markante Vastgoedproject.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: