Kennisplatform voor noord holland

Nieuw bureau voor organisaties die beter willen communiceren

Geplaatst op 6 november 2020
Energieke Communicatie Susan Kimkes

In november is Energieke Communicatie van start gegaan. Organisaties die communicatie en publiek draagvlak belangrijk vinden voor het realiseren van hun doelstellingen kunnen bij het bureau in Diemen terecht voor strategisch communicatieadvies en stakeholdermanagement support.

Oprichtster Susan Kimkes: “Ik zie dat het succes van bedrijven, steeds meer wordt bepaald door de wijze waarop deze organisaties én hun medewerkers zich uiten, opstellen en gedragen naar de omgeving waarin zij hun activiteiten ontplooien. Ik wil hen helpen een goede relatie met die omgeving op te bouwen en het effect van hun communicatie te verbeteren”.

De aanpak van Energieke Communicatie stoelt op ruim vijfentwintig jaar ervaring opgedaan in de energie & petrochemische sector en de telecomindustrie. In diverse lijnmanagementfuncties heeft Kimkes leiding gegeven aan grootschalige projecten op het gebied van corporate communicatie, strategische positionering, PR, stakeholdermanagement, publiek draagvlak en issuesmanagement.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.energiekecommunicatie.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: