Kennisplatform voor noord holland

Nieuw partnership voor MultiTankcard

Geplaatst op 9 maart 2023
Nieuw partnership voor MultiTankcard

MultiTankcard is onlangs een nieuw, meerjarige partnership aangegaan met IJsseldelta Lease & Financiering uit Zwolle. De samenwerking volgt op langjarige overeenkomsten die de grootste Nederlandse aanbieder van mobiliteitspassen de afgelopen tijd met andere prominente spelers op de leasemarkt sloot. 

IJsseldelta Lease & Financiering biedt mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in Zwolle en omstreken. De leasemaatschappij verzorgt diverse manieren om een auto, bedrijfswagen of fiets te leasen, maar biedt ook advies op maat voor een groen en duurzaam wagenpark. Het bedrijf werkt hierbij samen met MultiTankcard en neemt de komende jaren mobiliteitspassen af voor haar klanten. 

Veel veranderingen

Directeur Bob Hemmers van IJsseldelta ziet dat de autobranche veel veranderingen kent, die elkaar in een rap tempo opvolgen. “Wij moeten makkelijk met de markt meegaan om altijd innovatief en vooruitstrevend te zijn en zodoende aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Om dit alles te kunnen blijven bewerkstelligen, willen we met betrouwbare partners een lange samenwerking aangaan. MultiTankcard is voor ons zo’n belangrijke partner die, net als wij, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan”, aldus Hemmers. 

Sterke groei

MultiTankcard maakt een sterke groei door. Omzet en Resultaat namen fors toe en ook het klantenbestand breidde zich flink uit in de afgelopen jaren. Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben steeds vaker behoefte aan een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt; één platform dat alle mobiliteit faciliteert en dat tevens een bijdrage levert aan het terugdringen van de CO2-uitstoot veroorzaakt door deze mobiliteit. Daarnaast speelt onze concrete en langdurige aandacht voor kwaliteit van dienstverlening een belangrijke rol bij onze groei. Ook voor de klanten van IJsseldelta zullen wij de komende jaren zakelijk reizen optimaal -en zo duurzaam mogelijk- faciliteren.”  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: