Kennisplatform voor noord holland

Nieuwe editie Kijk op Groot-Amsterdam nu te lezen!

Geplaatst op 25 september 2023
Nieuwe editie Kijk op Groot-Amsterdam nu te lezen!

Voor de zomervakantie vond er een succesvol netwerkevent plaats, ditmaal in het sfeervolle Italiaanse restaurant La Contessa. En, zoals na ieder lanceringsevent van Kijk op Groot-Amsterdam, bleek dat de aanwezigen alweer uitkeken naar de volgende! Voor deze editie van het blad, die u misschien wel uitgereikt krijgt op de golfbaan, is er wederom een netwerkgelegenheid georganiseerd. In samenwerking met Golfcentrum De Hoge Dijk lanceren we onder meer een nieuw magazine op de golfbaan en slaan we onder het genot van een hapje en een drankje wat balletjes af. Lees het magazine hier.

Verder prijkt op de cover het gloednieuwe Nederlandse fondshuis Gini Capital. Met een spectaculaire start heeft het binnen negen maanden een netto rendement van bijna 22 procent gegenereerd. Lorenzo van der Struik, commercieel directeur van Gini Capital: “Met ons eerste fonds, het Digital Future Fund, kiezen we bewust voor internet om in te beleggen. Die sector zit heel duidelijk in het groen. En als we dáár dan de beste jongens van stal opzoeken, haal je wat ons betreft het hoogste rendement.”

Groei en duurzaamheid

Ook ABN AMRO wil met een speciale klimaatstrategie een belangrijke rol spelen in het verlagen van onze impact op het klimaat. Remko Schelfhout: “We steunen klanten die hun vastgoed willen verduurzamen. Met onze klimaatstrategie willen wij meewerken om in 2050 onze vastgoedportefeuille op het gebied van CO2-uitstoot uiteindelijk neutraal te krijgen.” Daarnaast heeft ABN AMRO verschillende diensten en producten ontwikkeld, zoals de Vastgoed Verduurzamen-scan, Groenfinanciering en een Transitielening. Het klassieke beeld van een bank die alleen voor een zak met geld zorgt, past dus al tijden niet meer bij ABN AMRO.

Naast duurzaamheid kunnen we de termen tijdswinst en hogere rendementen niet vergeten als we het over vastgoed hebben. Andreja Andrejevic en Jasper Spiegelaar van OMRT zorgen met software voor een revolutie in de vastgoedwereld. “Wat sommige bureaus met vier mensen in twee maanden doen, doen wij in een uur.” 

Netcongestie

Als groeiende ondernemer een uitbreiding van stroomcapaciteit nodig? Dan is de kans groot dat je door netcongestie een paar jaar in de wachtrij staat. Het Apeldoornse bedrijf Bredenoord is specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. “Wij zorgen ervoor dat er op elk moment energie zal zijn en er een absolute zekerheid wat betreft onze energievoorzieningen is”, stelt Peter Rijkens van het bedrijf. Met ruim 400 medewerkers die mondiaal actief zijn, is Bredenoord inmiddels een multinational, die wereldwijd als lokale partner fungeert.

Inspirerende verhalen

Blader verder en lees nog veel meer interessante artikelen en columns. Indien we u niet gezien hebben tijdens de lancering van deze editie bij Golfcentrum De Hoge Dijk, willen we u alsnog veel leesplezier wensen. Wilt u de volgende lancering niet missen? Neem dan contact op met onze media-adviseur Piet Wiersma. Laat u inspireren! Lees het magazine hier.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: