Kennisplatform voor noord holland

Nieuwe investeerders voor salaris- en HR-platform

Geplaatst op 10 november 2021
Nieuwe investeerders voor salaris- en HR-platform

Fiscaal Gemak-oprichters Ruud van der Kruk, Jelke Jansen en Ynze Sipkema, alsmede Unit4 oprichter Chris Ouwinga nemen een belang in HR- en salarisadministratie-softwarespecialist Employes. “Het aantrekken van deze grote namen in de accountancybranche versterkt onze strategische positie”, aldus Employes-CEO Rob Kroezen.

Integratie

Ruud van der Kruk, oprichter en voormalig CEO van het fiscale cloudsoftwarebedrijf Fiscaal Gemak zegt: “Wij zijn ervan overtuigd dat Employes de komende jaren een leidende rol gaat spelen op het gebied van salarisverwerking en HR. De brede integratie van de functionaliteiten, in combinatie met het ongeëvenaarde gebruiksgemak, is voor mij de reden geweest om te investeren in Employes. Er is geen enkele partij in Nederland die deze eenvoud kan bieden. Employes biedt zowel ondernemers als accountants de mogelijkheid om zelf te bepalen in hoeverre zij willen automatiseren. In deze moderne en flexibele aanpak geloven wij heilig.”

Plug and Play Salaris- en HR-oplossing in Nederland

Ook oprichter en voormalig CEO Chris Ouwinga van Unit4, waarvan onderdeel Unit4 Bedrijfssoftware verkocht is aan Exact, ziet een grote toekomst in de gebruiksvriendelijke software: “Mijn investering sluit aan bij de tendens om transacties nog meer te automatiseren. Ik geloof in het succes van Employes omdat zij als enige Nederlandse organisatie een volwaardige plug and play salaris- en HR-oplossing leveren. De enorme groei van Employes in de afgelopen jaren geeft aan dat hier behoefte aan is.”

Sparringpartners

Employes-CEO Rob Kroezen is blij met het vertrouwen: “In de accountancymarkt is vertrouwen key, dus is het geweldig als dergelijke gelouterde marktspelers geloven in onze organisatie en het product. Voor mij als ondernemer is het bovendien fijn om ervaren sparringpartners achter mij te hebben bij wie ik terecht kan voor inhoudelijk advies. Ook is de samenwerking een mooie bevestiging van wat wij met Employes in korte tijd hebben neergezet.”

Over Employes

Employes is in 2016 opgericht om software te ontwikkelen waarmee organisaties en accountantskantoren de salarisverwerking en HR administratie eenvoudig kunnen inrichten. Met als doel meer inzicht en controle in personeelszaken. Als er, ondanks de gebruiksvriendelijke applicatie, tòch nog vragen zijn, dan staat er een team van veertien professionals klaar om bij te springen. De onderneming groeit nu een aantal jaren op rij met ruim 100% per jaar en bedient al meer dan 2.000 klanten in het midden- en kleinbedrijf. Zie ook: https://employes.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: