Kennisplatform voor noord holland

Nieuwssite over havenactiviteiten Den Helder operationeel

Geplaatst op 11 november 2020
Maritiem Den Helder

Om de maritieme activiteiten die in en rond de havens van Den Helder als ook elders in de wereld vanuit deze havenstad worden ontplooid zo breed mogelijk uit te dragen, is de nieuwssite Maritiem Den Helder in woord en beeld op stapel gezet.

Initiatiefnemer van de site maritiemdenhelder.eu is maritiem journalist Paul Schaap, die al bijna veertig jaar in deze sector actief is. De site is eigenlijk een voortzetting van de zeer succesvolle nieuwssite die hij jarenlang heeft bijgehouden voor toen nog het Gemeentelijk Havenbedrijf Den Helder. Na de verzelfstandiging tot Port of Den Helder is deze veel bekeken nieuwssite in mei 2014 tot teleurstelling van velen stopgezet.

Paul Schaap zegt er zelf over: ”Omdat er vanuit zowel de scheepvaartsector als offshore-industrie nog steeds naar wordt gevraagd, heb ik besloten deze nieuwssite nieuw leven in te blazen. Hij is sinds begin november operationeel en er zijn inmiddels over de maanden september, oktober en november al zo’n 50 nieuwsberichten op geplaatst.”

Het zijn korte nieuwsberichten, aangekleed met mooie foto’s. Op termijn wordt de site verder uitgebreid met een overzicht van schepen die vanuit Den Helder opereren, een alfabetisch overzicht van lokale scheepvaart- en offshorebedrijven en met artikelen die over maritieme activiteiten de in en rond de stad zijn verschenen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: