Kennisplatform voor noord holland

Nominatie ‘Best New Beachclub’: shoutout voor Soul Beach

Geplaatst op 5 december 2023

Om de beste nieuwe horecabedrijven een podium te bieden, reikt horecaplatform Entree jaarlijks de Entree Awards uit. De nominatie van Soul Beach by blooming in de categorie ‘Best New Beachclub’ was een shout out voor het hele team! De fantastische spirit die bij Soul Beach hangt, viel ook de vakjury op. Alhoewel het échte goud gisterenavond tijdens de feestelijke uitreiking naar een andere beachclub ging, is de nominatie een prachtige erkenning voor het werk van Soul Beach by blooming.

Begin 2023 transformeerden Jeroen Klepper en Koert-Hans Smit het vorige strandpaviljoen naar Soul Beach by blooming. Een relaxte plek waar gasten vanaf het grote terras met gestreepte parasols, zonnebedden en zitjes een adembenemend uitzicht hebben over het strand, de duinen en de Noordzee. Binnen is het genieten van de prachtige, internationale, rauwe looks van het interieur. En op stormachtige herfstdagen en met winterse buien kan iedereen zich hier heerlijk opwarmen bij de open haard!

Soul Beach by blooming
Naast het prachtige in- en exterieur genieten gasten jaarrond van de internationale keuken van de beachclub. Een selectie van heerlijke gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en oog voor duurzaamheid. Van verse, lokale vis tot smaakvolle vegan opties. Naast een uitgebreide selectie aan wijnen zoals een Libanese, Spaanse en Australische wijn heeft de beachclub ook een eigen biertje: Soul Mate (i.s.m. Brouwerij Egmond). Jeroen Klepper en Koert-Hans Smit tekenden voor het concept van Soul Beach by blooming en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Kijk voor meer informatie op www.soulbeach.club

We are blooming
Soul Beach maakt onderdeel uit van blooming. En blooming is meer dan een hotel alleen! Drie verschillende locaties verrassen elk op hun eigen manier. Het blooming hotel dat blijft inspireren, restaurant Het Hof by blooming op het historisch landgoed waar een diner tot kunst wordt verheven en strandpaviljoen Soul Beach by blooming: the Best New Beachclub. Eén ding is zeker: een onvergetelijke ervaring in een natuurlijke omgeving is bij alle drie de locaties ‘guaranteed’!  

Kijk voor meer informatie op www.weareblooming.com

Entree Awards
Jaarlijks reikt horecaplatform Entree de Entree Awards uit. Horecabedrijven die tussen juli 2022 en juli 2023 openden, komen in aanmerking voor een nominatie. Entree bepaalt na onderzoek met een onafhankelijke vakjury de genomineerden. Zij worden vervolgens bezocht door een juryteam. Op 27 november 2023 zijn de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Theater Amsterdam.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: