Kennisplatform voor noord holland

NPEX brengt beleggers en ondernemers samen

Geplaatst op 1 april 2019

Als men denkt aan een effectenbeurs, denkt men al snel aan de grootste bedrijven van dit land en vlugge jongens die snel rendement willen maken. Maar dit uw beeld is van de beurs, is dat misschien wel een verkeerd beeld.

Als u zit met de vraag hoe u uw onderneming kan financieren of u bent op zoek naar een aantrekkelijk rendement, dan is NPEX dé effectenbeurs voor middelgrote ondernemingen. Een plek waar ondernemers en beleggers samenkomen. Ondernemingen kunnen bij NPEX (achtergestelde) obligaties uitgeven voor groeifinanciering. Daarnaast kunnen certificaten van aandelen uitgegeven worden om het eigen vermogen te versterken of een belang van een ondernemer aan te bieden aan beleggers.

Bij NPEX is het ook mogelijk om te beleggen in diverse effecten genoteerd op de NPEX effectenbeurs. U investeert direct in innovatieve, snel groeiende, middelgrote ondernemingen, de Nederlandse economie en u profiteert van een aantrekkelijk rendement. How it’s Done nam een kijkje bij deze effectenbeurs voor middelgrote ondernemingen.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: