Kennisplatform voor noord holland

Nu te lezen: voorjaarseditie Kijk op Noord-Holland Zuid

Geplaatst op 4 april 2023
Nu te lezen: voorjaarseditie Kijk op Noord-Holland Zuid

“Zoals iedereen inmiddels weet, moeten we voor een betere toekomst snel verduurzamen. Dit kan niet zonder digitalisering, maar daarbij is het dan wel belangrijk dat die digitalisering ook duurzaam is.” Dat zegt Petra Claessen, vicevoorzitter van BTG en Boardmember BTG Services. Zij hebben de ambitie om Nederland koploper te maken als het gaat om duurzame digitalisering en zijn betrokken bij de Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering. Lees hier het magazine.

U leest er alles over in deze nieuwe editie van Kijk op Noord Holland Zuid. Hoewel het voorjaar nog ver weg lijkt en we de sneeuwschuiver nog maar net hebben opgeruimd, is het toch weer een mooie periode om vooruit te kijken.

Samenwerken

Dat de wereld snel aan het veranderen is weet ook Theo te Beest, directeur van de regio Noord van Aannemingsmaatschappij Van Gelder, maar al te goed. Hij vertelt in dit nummer over de ambitie die hij heeft en de verantwoordelijkheid die ze bij Van Gelder nemen om bij te dragen aan een betere wereld. Steeds vaker wordt er klimaatadaptief, circulair én met oog voor de biodiversiteit in een gebied gebouwd aan een duurzame en veilige leefomgeving. “Door kennis te delen en samen te werken met partners, overheden en opdrachtgevers gaan we met elkaar het verschil maken”, aldus Te Beest.

Anders kijken

Verder vertellen Jacqueline van der Burg en Agaath van Tienhoven, van OOK Pedagogische Expertise Groep, over preventieve aanpak in relatie tot het pedagogisch welbevinden van kinderen, ouders en professionals. Met ingang van 2023 heeft OOK de uitvoering van School’s Cool overgenomen. Dit mentorprogramma wordt tevens door Telstar Thuis in de Wijk ondersteund. Het heeft als doel om kansengelijkheid te vergroten en brugklassers die dit nodig hebben te ondersteunen tijdens hun start op het voortgezet onderwijs.

Gouden Stier

Een prestigieuze prijs is door Delen Private Bank binnengehaald: de Gouden Stier. Nog maar een jaar nadat Oyens & Van Eeghen de naam van Delen Private bank aannam. Brede dienstverlening ligt daaraan mede ten grondslag. Naast beleggen zijn ook financiële planning, estate planning en kredietverlening speerpunten. Daarnaast wordt voor klanten met potentie geen ondergrens gehanteerd, waardoor ook de jonge belegger wordt bereikt.

Weer een nummer vol inspirerende bedrijven en ondernemers. Wij wensen u veel plezier met dit voorjaarsnummer van Kijk op Noord Holland Zuid. Een mooie periode om vooruit te kijken en zaken tot bloei te laten komen. Laat het maar snel lente worden. Lees hier het magazine.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: