Kennisplatform voor noord holland

One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas: samen voor meer impact

Geplaatst op 3 augustus 2023
Inspirerende banenmarkt in Den Helder

Baas & Baas Full Service Digital agency is verheugd om aan te kondigen dat One-Two.Agency, een maatschappelijk verantwoord marketingbureau, zich bij hen aansluit. Met deze samenwerking bundelen beide bureaus hun krachten om de volledige branding en marketing te verzorgen voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld.

Baas & Baas heeft al jarenlang expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale marketing, terwijl One-Two.Agency gespecialiseerd is in branding voor merken met duurzame ambities. Door deze samensmelting ontstaat er een gouden combinatie die ons in staat stelt onze waardevolle klanten nog beter op de markt te positioneren en ons te richten op groei in het aantal merken dat een positieve impact wil maken.

De samenwerking zal onder andere resulteren in verbeterde prestaties van campagnes. One-Two.Agency is bekend om haar vermogen om organisaties te helpen het juiste verhaal te vinden en te vertellen, terwijl Baas & Baas deze branded stories verspreidt via digitale marketing. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking zal leiden tot een grotere impact en betere resultaten voor onze klanten.

Met deze fusie is Baas & Baas nu beter gepositioneerd om merken te helpen die streven naar duurzaamheid en positieve impact. We kijken vol enthousiasme uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: