Kennisplatform voor noord holland

OneFit en Vondelgym bundelen (spier)krachten

Geplaatst op 11 november 2022
OneFit, het flexibele sport membership voor zowel bedrijven als particulieren, heeft een partnership gesloten met Vondelgym.

OneFit, het flexibele sport membership voor zowel bedrijven als particulieren, heeft een partnership gesloten met Vondelgym. Sinds 1 oktober kunnen de members van OneFit diverse workouts boeken bij Vondelgym Zuid. De toevoeging van Vondelgym Zuid aan het partnernetwerk van OneFit zorgt ervoor dat OneFit een stap dichter bij haar missie is: mensen laten genieten van sporten. Waar en wanneer ze dat willen.

Veilig en efficiënt sporten met VeGym

OneFit members kunnen bij de locatie op de Zuidas kiezen uit verschillende workouts, waaronder de nieuwe workout VeGym. Het doel van deze workout is members een efficiënte en veilige workout bieden. Ieder lichaam is anders, en het is belangrijk dat trainingsprogramma’s passen bij de doelstellingen en het lichaam van de deelnemer. Veiligheid en optimale begeleiding staan hoog in het vaandel, en dat realiseert Vondelgym met VeGym door voorafgaand aan de workout een krachttest te doen. Vervolgens worden de toestellen automatisch ingesteld door het scannen van een polsbandje, zodat de sporter zijn tijd efficiënt kan besteden, de veiligheid wordt gegarandeerd en de kans op blessures wordt geminimaliseerd.

Kari Littley, Head of Partnership Management bij OneFit: “We zijn heel erg blij en trots dat onze klanten nu ook hun workouts kunnen volgen bij Vondelgym Zuid. Deze gym is echt een begrip in Nederland. We zien dat de medewerkers van de Zuidas na de pandemie steeds vaker weer op kantoor zijn, maar het blijkt nog lastig om hen te overtuigen om ook weer te gaan sporten. De 30-minuten-durende VeGym workout is ideaal om voor of na je werk te volgen, of zelfs tijdens je lunchpauze. Zo stimuleren we professionals om meer te gaan bewegen. Wij kijken er in ieder geval naar uit om de komende tijd samen met Vondelgym te gaan groeien.”

Jan Willem van der Kuip, co-owner van Vondelgym: “De goede ervaringen met OneFit voor SUP SUP CLUB, een van mijn andere bedrijven, hebben ons over de streep getrokken om ook met Vondelgym Zuid bij OneFit aan te sluiten. Vondelgym en OneFit zijn beide gedreven door enthousiaste mensen met een passie voor sport en bewegen. Samen de wereld gezonder en fitter maken is de missie die ons beide verbindt en waar we elkaar in versterken.”  

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: