Kennisplatform voor noord holland

Ontmoet Yolanthe Cabau, Mark Tuitert en Arie Boomsma op sport, mind en food festival Healthy Fest

Geplaatst op 2 maart 2023
Ontmoet Yolanthe Cabau, Mark Tuitert en Arie Boomsma op sport, mind en food festival Healthy Fest

FESTIVAL JE FIT! Dat is waar het om draait tijdens het sport, mind en food festival Healthy Fest. Hét festival waar je energie van krijgt, is terug en pakt dit jaar extra uit met een geweldige line-up. De lijst aan work-outs en bekende trainers en experts was nog nooit zo lang! Yolanthe Cabau, Mark Tuitert, Arie Boomsma, Carlos Lens, Radmilo Soda, Vivian Reijs en vele anderen geven exclusieve work-outs en inspirerende lezingen voor een gezonde(re) leefstijl. Healthy Fest is er voor iedereen die gemotiveerd, geïnspireerd én uitgedaagd wil worden door bekende professionals op het gebied van sport, mind en food.

Healthy Fest vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 op Landgoed Zeewolde. Een prachtige, groene en bosrijke omgeving. De beste trainers en sprekers in hun vakgebied verzorgen dit weekend bijzondere work-outs en geven jou handvatten voor een gezondere leefstijl. Nieuw dit jaar: je kunt ook één dag naar het festival komen om lekker te sporten, nieuwe dingen te proberen en gewoon te genieten. 

Ruim 250 verschillende onderdelen

Het programma bestaat uit ruim 250 onderdelen met de thema’s: sport, mind en food. Nergens vind je zoveel mogelijkheden als hier. Doe mee aan een Calisthenics work-out waarbij je enkel je eigen lichaamsgewicht gebruikt voor een gezond en fit lichaam, trek de Kangoo rebound schoenen aan en doe mee aan deze vrolijke dance work-out, Hidde de Vries deelt zijn visie over het verhogen van je energie, positiviteit en daadkracht in deze versnelde maatschappij, volg een ‘stuur je brein naar de sportschool’-lezing van Wouter de Jong, feest mee op de explosieve en energieke 90’s party met DJ Larz of shop een nieuwe outfit op de Healthy Fest Market.  

“Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Als je mentaal en fysiek fit bent, dan ben je gelukkiger, dan leef je langer, dan is het leven mooier in alle opzichten. Met het hele team van Healthy Fest maken wij Nederland een stukje gezonder door gezond zijn leuk te maken”, aldus Nikki Lancee, medeoprichtster Healthy Fest.

Wellbeing is cruciaal

Healthy Fest ziet al zeven jaar dat wellbeing belangrijk is. Werkweken van 80 uur zijn niet effectief. Geen pauzes en veel stress hoort niet meer bij de voorwaarden om te komen tot optimale prestaties. Goed voor je mensen zorgen, ervoor waken dat ze niet opbranden en zorgen voor de juiste balans tussen werk en privé. Met Healthy Fest brengen we dit soort thema’s onder de aandacht. Alle trainers en sprekers hebben hier hun werk van gemaakt en wij brengen ze vervolgens samen tijdens deze dagen. Steeds meer bedrijven kiezen voor Healthy Fest. Samen met deze partners is het onze intrinsieke motivatie om Nederland een stukje gezonder te maken.  

Foto: Jaap Beyleveld

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: