Kennisplatform voor noord holland

Ook in toekomst Ziggo beschikbaar voor inwoners Edam-Volendam

Geplaatst op 14 november 2023

GlasVezel Edam-Volendam en Ziggo hebben de overeenkomst getekend voor het leveren van Ziggo-diensten in Edam-Volendam. De inwoners van Edam-Volendam kunnen hierdoor straks ook op het nieuwe glasvezelnetwerk snel internet, televisie en telefonie afnemen bij Ziggo, zoals zij dit al jaren gewend zijn.

Dit nieuwe netwerk wordt nu aangelegd. Het vervangt het bestaande kabelnetwerk (CAI) van de gemeente. Na aanmelding op glasvezeledamvolendam.nl worden inwoners aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Naar verwachting kunnen de eerste klanten er in de loop van 2024 gebruik van maken.

Robin Kroes, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo: “Ziggo is er trots op dat we al jaren nauw samenwerken met de gemeente. We kijken er naar uit dat te blijven doen. Zo kunnen de inwoners van Edam en Volendam blijven genieten van supersnel, stabiel en veilig internet én het beste entertainment”.


Gezellig druk bij de pop-up

De inwoners van Edam en Volendam weten de tijdelijke Ziggo pop-up winkel aan de Zeestraat 21 in Volendam goed te vinden. Hier kunnen zij niet alleen terecht met vragen over hun huidige abonnement en glasvezel. Klanten kunnen ook hun oude apparatuur omwisselen voor moderne, energiezuinige exemplaren. En natuurlijk komen er veel vragen over de aanleg van het nieuwe netwerk. Als blijk van dank wordt allerlei lekkers gebracht. De grootste beloning is misschien nog wel dat iedereen de winkel met een glimlach verlaat.
Vanaf woensdag 1 november is de winkel tijdelijk alleen nog op zaterdag geopend, de intentie is om per half december weer open te zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: