Kennisplatform voor noord holland

Overname Glavo BV door Euro Kitafdichting BV

Geplaatst op 5 juli 2021
Overname Glavo BV door Euro Kitafdichting BV

Euro Kitafdichting groeit al jaren en mag steeds meer bedrijven tot zijn opdrachtgevers rekenen. De ambitie is er om deze stijgende lijn de komende jaren verder door te zetten. “Om dit te realiseren en deze ambitie kracht bij te zetten willen wij u met trots mededelen dat we de volgende stap hebben gezet middels de overname van Afdichtingsbedrijf Glavo BV.

“Door deze overname krijgen wij een nog breder pallet aan specialisaties in huis en kunnen wij nog sneller en flexibeler schakelen in de vraag naar onze expertises. We zijn er dan ook van overtuigd dat onze klanten hiervan zullen gaan profiteren. Vanaf 1 juli zijn wij met onze vestigingen in Dinxperlo, Barneveld en Den Haag in geheel midden en West Nederland sterk vertegenwoordigd om onze klanten snel en vakkundig van dienst te zijn. Met onze Duitse vestiging in Bocholt bedienen wij Nordrhein Westfalen.”

Over Glavo BV

Glavo BV is opgericht in 1961 door Dhr. Bloem senior en was hiermee een zusteronderneming van Bloem Sealants BV. Glavo heeft in de loop van de jaren onder andere veel ervaring en expertise opgedaan met het afdichten van structurele beglazing, structurele verlijmingen en het afdichten van houten en stalen ramen met de stopverfvervanger Renoseal. “Enkele constructieve gesprekken, alsmede een gedegen onderzoek, i.s.m. Dhr. Bloem van Glavo BV heeft ons tot deze overname doen besluiten en vertrouwen hierbij op een win – win situatie voor alle betrokken partijen/relaties.”

Over Euro Kitafdichting BV

“Euro Kitafdichting BV bestaat nu met de komst van Glavo uit 4 vestigingen. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen als lokale partner. Bijkomend voordeel is dat onze vervoersbewegingen hiermee gereduceerd zullen worden, met als gevolg dat we hiermee aan ons streven ons werk op een duurzame(re) wijze uit te voeren steeds beter invulling kunnen geven. Twee nagenoeg gelijkwaardige bedrijven met toch ieder zijn eigen expertises gaan de handen ineen slaan en bundelen hun krachten om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn . We kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking. De dagelijkse gang van zaken zal door het bekende gezamenlijke team van Euro Kitafdichting BV en Afdichtingsbedrijf Glavo BV op zich genomen worden.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: