Kennisplatform voor noord holland

Paramedisch Centrum Niedorp te Nieuwe Niedorp gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2021

Geplaatst op 12 januari 2022
Paramedisch Centrum Niedorp te Nieuwe Niedorp gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2021

Op 6 januari 2022 werd op een speciale digitale manier de winnaar van der verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 bekend gemaakt. Normaliter gebeurt dit altijd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp maar gezien de corona maatregelen waren wij genoodzaakt om het op een andere manier te doen. Vanuit de studio in Broek op Langedijk praatte de voorzitter Paul de Jong het programma aan elkaar terwijl een liveteam onderweg was langs de starter en de genomineerden. Paramedisch Centrum Niedorp uit Nieuwe Niedorp werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2021.

Het Paramedisch Centrum is een bijzondere formule, die je vooral in stedelijke agglomeraties tegenkomt. Dat het hier is gelukt, mag worden toegeschreven aan het groot enthousiasme en slim ondernemerschap van Laura Zwemmer. Het centrum maakt een gecontroleerde indruk en door de comfortabele behandelruimten voelen mensen zich hier ongetwijfeld thuis. De centrale ligging en geode toegankelijkheid dragen ook bij aan de eigentijdse uitstaling van het pand. Laura heeft hier iets neergezet dat voor de inwoners van Niedorp van betekenis is en een bijdrage levert aan een goede gezondheidszorg. Dit is één van de pijlers waarop een gemeenschap kan groeien. Haar motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Ongetwijfeld een inspiratie voor startende ondernemers.

Bedrijven

Behalve Paramedisch Centrum waren ook genomineerd Nieuwe Niedorp aan Zee uit Nieuwe Niedorp (tweede prijs) en Koks Tweewielers uit Nieuwe Niedorp. Allebei ook prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Firma Groen, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Klaver van der Hooft Minjon Advocaten en Loonbedrijf K van der Geest v.o.f. hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Sharon Vink Chocolatier.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: