Kennisplatform voor noord holland

PeWi’s Nieuwspagina gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022

Geplaatst op 13 januari 2023
PeWi’s Nieuwspagina gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2022

Op 6 januari 2023 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Partycentrum de Vriendschap de Ondernemer van het Jaar 2022 bekend gemaakt. PeWi’s Nieuwspagina uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2022.

Een uniek concept van een uniek persoon PeWi’s Nieuwspagina is Peter Wittekoek en andersom Hoge maatschappelijke factor, een bindende factor in het dorp. Zijn blad is zijn roeping. Dat hij met een nieuwsproduct, in print, in een beperkt verspreidingsgebied een boterham verdient getuigt ook van ondernemerschap, al zal hij het zelf niet zo noemen.

Behalve PeWi’s Nieuwspagina waren ook genomineerd Installatieservice van den Kommer (tweede prijs) en Brinks Groenteteelt (derde prijs). Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar was net als vorig jaar iets anders opgezet. Van 1 t/m 28 september jl. hebben het publiek en leden d.m.v. een formulier op onze website door kunnen geven welke bedrijven zij wilden voordragen. Welke bedrijven verdienen de ‘gunfactor’ en zijn hen de afgelopen tijd opgevallen. Hieruit heeft een commissie drie genomineerden gekozen.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

  • 1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.
  • 1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
  • 1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:

  • Laura Zwemmer, Paramedisch Centrum Niedorp (winnaar vorig jaar)
  • Friso de Zeeuw, voorzitter EFHBA (Economisch Forum Holland Boven Amsterdam
  • Robert Leever, wethouder Economische Zaken Hollands Kroon

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. De Rabobank, Nieuwe Niedorp aan Zee, Ruiter en Dier Zeeman, Koks Tweewielers, FixmyBody, Klaas Bart Hoveniers en de Bedrijvengroep Niedorp hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Clean-ing, Sjors Schilder.

PeWi’s Nieuwspagina en Clean-ing van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: