Kennisplatform voor noord holland

Pieter van Leijen lanceert innovatief zwemkledingmerk ‘Plons’

Geplaatst op 7 juni 2024
Pieter van Leijen lanceert innovatief zwemkledingmerk 'Plons'

Pieter van Leijen, bekend als PieterValley en één van de populairste mannelijke influencers van Nederland, kondigt vandaag met trots de lancering aan van zijn nieuwe merk ‘PLONS’. Dit innovatieve merk biedt zwembroeken met een unieke waterdichte broekzak, ontworpen om waardevolle spullen veilig en droog op te bergen terwijl je geniet van het water.

Pieter van Leijen brak door met zijn populaire typetje Juf Ellen en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een graag gezien gezicht met een breed scala aan typetjes, waaronder die van de Life coach en Tanjaja. Met ruim 1 miljoen volgers en miljoenen views en likes per maand, is PieterValley een vaste waarde binnen de Nederlandse social media scene.

Innovatieve zwembroeken mét waterdichte broekzak

Het idee voor Plons ontstond uit een persoonlijke frustratie van Pieter: “Mijn spullen zijn een aantal jaar geleden gestolen terwijl ik lekker in de zee lag te zwemmen. Ik dacht, dit moet toch anders kunnen? Gek genoeg kwam ik in mijn Google pogingen niet verder dan die waterdichte lelijke plastic nektasjes, dus ben ik er zelf mee aan de slag gegaan.” Met Plons introduceert Pieter zwembroeken voorzien van een waterdichte broekzak, zodat waardevolle spullen nooit meer onbeheerd op het strand of aan de waterkant hoeven te worden achtergelaten.

Met de zomer in aantocht is het de perfecte timing voor de lancering van Plons. “Natuurlijk heb ik er vertrouwen in dat het voor veel mensen een uitkomst is, want we kennen allemaal wel het gevoel van ‘waar laat je je spullen?’ Of het om de beurt het water in gaan, terwijl de ander de spullen bewaakt. Maar dat neemt niet weg dat het ook best spannend is. We hebben er namelijk lang en hard aan gewerkt.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: