Kennisplatform voor noord holland

Planetarium Meeting Center: Grenzeloos gastvrij, buitengewoon groen en bijzonder ruimtelijk

Geplaatst op 12 december 2023
Planetarium Meeting Center: Grenzeloos gastvrij, buitengewoon groen en bijzonder ruimtelijk

Planetarium Meeting Center is een ster in gastvrijheid en het overtreffen van verwachtingen! Met 14 multifunctionele zalen en Planetarium bieden wij een unieke ervaring voor een congres, training, vergadering of event voor groepen tot 250 personen.

“De duurzame locatie, het park en onze gastvrije medewerkers bieden een wereld aan inspiratie en ruimte, voor zowel in- als outdoor bijeenkomsten en events. Het is onze missie om bij de duurzaamste locaties uit de regio te horen en zijn met een klimaatneutrale bedrijfsvoering en Green Key Goud keurmerk op weg naar een duurzame toekomst. Als Planetarium blijven wij altijd geloven dat de Sky the Limit is en pakken we elke mogelijkheid tot aan de sterren en daar voorbij!”., aldus Marcha Workel, Directeur & Gastgever Planetarium Meeting Center.

Klimaatneutraal & Green Key Goud

Elke bijeenkomst in Planetarium Amsterdam is klimaatneutraal. De CO2-uitstoot die wij, na reductie, alsnog veroorzaken is door Groenbalans berekend met de Greenhouse Gas methode. We compenseren onze uitstoot in een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Run of The River project Karnataka in India.

Daarnaast zijn wij trots op het feit dat wij dit jaar opnieuw het Green Key Goud certificaat hebben behaald. Dit keurmerk geeft aan dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zero Waste & Dopper

Wij hanteren een zero-waste policy, daarmee leveren we een bijzonder groene bijdrage aan het milieu. Zowel voor als achter de schermen scheiden we alle afval heel strikt. We kopen scherp en zoveel mogelijk lokaal in, produceren op maat en hergebruiken waar het kan.

Uniek aan onze locatie is onze Dopper Tap. Om onze gasten te stimuleren kraanwater te drinken, hebben we in samenwerking met Dopper een Dopper Tap in onze locatie geplaatst. Onze gasten kunnen hier hun fles opnieuw vullen met water en het digitale dashboard laat zien welke impact we daarmee maken in de strijd tegen plasticafval.

VIT(aal)

De VIT lounge is een van de onderdelen van het vitaliteitsconcept VIT binnen het Planetarium. Het doel van VIT is om een vitale meeting omgeving te creëren en voor onze gasten een energieke beleving te organiseren. In de VIT lounge serveren wij speciale koffies, verse en gezonde cold pressed juices en VIT food. Het is dé plek voor een vitale vergaderbreak of vitale borrel na afloop van de bijeenkomst.

Join the movement!

In het groene Planetarium hebben we gezonde mindfull concepten ontwikkeld. Meerdere keren in het jaar organiseren wij een VIT Clinic. Met deze movement willen wij vitaliteit toegankelijker maken, in de eerste plaats tijdens bijeenkomsten. Onze meeting experts adviseren graag hoe je de benodigde vitale boost aan een meeting of event kunt geven. Een greep uit ons vitale aanbod:

  • Een ijsbad nemen is een mooie uitdagende manier om de confrontatie aan te gaan met jouw eigen conditionering, weerstand en angst.
  • Boksen is niet alleen zwaretraining, zweten en touwtjespringen. Door bokscoaching werk je aan de lichamelijke en de mentale aspecten van jezelf.
  • Yoga in de natuur, bewegen in een flow op een ritme van de ademhaling. Er wordt aandacht besteed aan inspanning, ontspanning, balans en meditatie.

Binnen & Buiten activiteiten

Wat onze locatie naast duurzaamheid, vitaliteit en gastvrijheid zo bijzonder maakt, is dat Planetarium Meeting Center door haar groene ligging in het Gaasperpark de mogelijkheid biedt om zowel binnen als buiten activiteiten te organiseren. Een korte energizer of team building sessie via een app, een op Rube-Goldberg-geïnspireerde kettingreactie of Expeditie Robinson in het Gaasperpark, niets is onmogelijk!

www.planetariumamsterdam.nl

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: