Kennisplatform voor noord holland

Playhood: Nieuwe plannen na succesvolle opening in 2023

Geplaatst op 20 maart 2024
Playhood: Nieuwe plannen na succesvolle opening in 2023

Na de succesvolle lancering van haar innovatieve speelconcept, is Playhood klaar voor een nieuw tijdperk van inspiratie en groei. Het unieke rollenspelconcept heeft niet alleen enthousiaste reacties van klanten opgeleverd, maar er is sinds de opening in november ook een solide basis gelegd voor verdere ontwikkeling en uitbreiding. In het Parool “Nieuw speelconcept in Amsterdam: het levensechte poppenhuis Playhood, ook voor volwassenen

Met het streven om samen spelen leuk, creatief en educatief te maken, heeft Playhood een ‘hood’ gecreëerd waarin iedereen welkom is om te spelen wie je wil zijn. Aan de hand van verschillende thematische huisjes gaat het concept verder dan alleen kinderen vermaken; het biedt een creatieve en educatieve ervaring voor kinderen, waarbij ook is gedacht  aan volwassenen. “Dit is een speelplek waar ouders ook naar uitkijken.” – Westkrant

We zijn ontzettend dankbaar voor de enthousiaste reacties en de trouwe community die Playhood in zo’n korte tijd al heeft opgebouwd,” zegt Kiki, oprichter van Playhood. “Onze plannen voor dit jaar weerspiegelen ons voortdurende streven om de speelervaring te verbeteren en toegankelijk te maken voor iedereen.” zegt Roxy, oprichter van Playhood.

Plannen voor 2024: Memberships en Uitbreiding

Memberships

Playhood lanceert in de loop van dit jaar een membership, waardoor ouders en gezinnen onder meer kunnen profiteren van toegang tot speciale evenementen en ook bevat dit programma aanvullende interactieve elementen.

Uitbreiding van Locaties

Playhood is van plan nieuwe vestigingen te openen. Deze uitbreiding stelt ons in staat om nog meer kinderen en gezinnen te laten genieten van deze vernieuwende manier van spelen. Hiermee voegen we een nieuwe categorie toe aan edutainment in Nederland.

Innovatieve Educatieve Programma’s

Playhood blijft de elementen in de huisjes doorontwikkelen door samen te werken met experts op het gebied van kinderontwikkeling. In de komende maanden zal Playhood vernieuwende educatieve elementen introduceren, afgestemd op de behoeften van verschillende leeftijdsgroepen. Deze programma’s zullen een aanvulling zijn op het bestaande rollenspelconcept, waardoor kinderen zich op een speelse manier kunnen ontwikkelen.

Toegankelijkheid voor Iedereen

Playhood is vastbesloten om de ‘hood’ toegankelijk te maken voor iedereen. Onderzoek en initiatieven zullen worden gestart om ervoor te zorgen dat de unieke Playhood-ervaring beschikbaar is voor een breder publiek, met speciale aandacht voor jong en oud, inclusiviteit en diversiteit.

Foto: Jeannette Huisman

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: