Kennisplatform voor noord holland

Primeur: Tess V lanceert haar allereerste Ski Club collectie!

Geplaatst op 26 januari 2024
Primeur: Tess V lanceert haar allereerste Ski Club collectie!

Get ready! Tess V onthult haar allereerste Ski Club collectie, rechtstreeks vanuit de bergen in Oostenrijk! Voor deze classy skilijn, een perfecte mix van warme winterkleding met een vleugje glam, vloog Tess V met haar team naar het witte Kaprun! De verschillende stijlen, geschikt voor zowel de Nederlandse kou als internationale sneeuwavonturen, werden daar gefotografeerd. Een helikoptervlucht vormde hierbij letterlijk het hoogtepunt en natuurlijk werd er ook trendy content geschoten voor op de socials. Met trots presenteert Tess V de nieuwe skilijn, online verkrijgbaar!

Classy look

De Ski Club collectie is een knipoog naar de stijlvolle winters in Aspen, Colorado, waar de classy kleding van de sterren zowel op als naast de piste een inspiratiebron is voor velen. Tess V brengt de allure van Aspen en Colorado tot leven in comfy gebreide truien. Rood, dé trendkleur van het seizoen, voert de boventoon in deze collectie en wordt aangevuld door cobalt blauw, wit en zwart, wat zorgt voor een opvallend chic geheel.

Metallic magic

Een absolute eyecatcher is de waterafstotende, zilveren, metallic broek. Compleet met een nauwsluitende bodysuit die gemaakt is om onder je ski-outfit te dragen. Deze essentials zijn niet alleen geschikt voor de piste maar ook voor de après-ski! Met 30 verschillende items, inclusief jeans en jassen, biedt de Ski Club collectie alles voor de moderne skiliefhebber.

Quote Tess V

Tess V zegt: “Met deze Ski Club collectie zijn onze klanten helemaal klaar voor de koude winterdagen in Nederland of in het buitenland! Van heerlijke truien tot comfy broeken, we hebben alles om hun winter look compleet te maken.”

Verkrijgbaar

De Ski Club collectie drop staat onlangs online op de Tess V social media kanalen en in alle Tess V-winkels te koop. Prijzen variëren van €24,99 tot €64,99 per item. De skicollectie is verkrijgbaar tot en met eind februari.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: