Kennisplatform voor noord holland

Private rechtbank EVE law voorziet in behoefte

Geplaatst op 1 juni 2021

EVE.law – een private rechtbank waar bedrijven, zzp’ers en iedereen met een zakelijk geschil in een maand een rechtsgeldige en bindende uitspraak krijgen van een rechter, voorziet naar eigen zeggen in een grote behoefte. Belangstellenden kunnen meer over EVE lezen in deze recente editie van Quote en dit interview in het FD met founder Katelijn van Voorst (advocaat, voorheen De Brauw Blackstone Westbroek). 

Sinds EVE law live is gegaan is duidelijk geworden dat het naar eigen zeggen in een grote behoefte van de markt voorziet. MKB’ers – waarvan uit onderzoek blijkt dat ruim 50% vindt dat het recht te duur, te traag en te ingewikkeld is – weten EVE law goed te vinden. De private rechtbank blijft de producten verder ontwikkelen.

Rechtspraak

Zo merkte EVE law al snel dat ondernemers veel te maken hebben met geschillen die zij snel, goed en definitief willen oplossen, maar wel op een laagdrempelige en betaalbare manier. EVE sluit op die behoeften aan door ondernemers niet alleen rechtspraak te bieden die aan die wensen voldoet, maar bijvoorbeeld ook een rechter-spreekuur: ondernemers spreken nog dezelfde week met een rechter, die in 24 uur antwoord geeft. Een rechter is hiermee net zo toegankelijk als iedere andere zakelijke dienstverlener.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: