Kennisplatform voor noord holland

Pro deo hulp bij ondernemerschap na baanverlies door corona

Geplaatst op 18 november 2020
Eric van der Does Cygnus

De MKB-adviseurs van Cygnus willen in deze tijd iets positiefs doen en gaan mensen helpen die als gevolg van Corona hun baan hebben verloren. ‘’We willen mensen die de overstap maken naar zelfstandig ondernemerschap helpen om een nieuwe toekomst op te bouwen. De ondernemers in spé begeleiden we individueel bij het opstellen en uitvoeren van een strategisch plan’’, aldus Eric van der Does, adviseur bij Cygnus in IJmond.

De coronacrisis leidt tot verlies van banen. Ongewenst baanverlies is vervelend, maar kan ook de start zijn van iets nieuws. Bijvoorbeeld het opstarten van een eigen onderneming. Er komt veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Het kan enorm helpen om met een onafhankelijk deskundige in gesprek te gaan over dromen, wensen en ambities.

De adviseurs van Cygnus zijn bereid een aantal van deze toekomstige ondernemers te begeleiden. ‘’In een drietal kosteloze gesprekken werken we concreet toe naar een strategisch plan voor het opbouwen van een toekomst na Corona. We denken mee, houden een spiegel voor en geven tips”, vervolgt Eric van der Does. Meer informatie ontvangen? Bezoek de website www.cygnus.nl/pro-deo of stuur een mail naar prodeo@cygnus.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier op www.cygnus.nl/pro-deo. Maandelijks zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: